corsa opc zaten güzel buda güzel hepsi güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Worldcarfans'tan ben sadece alıntı yapıyorum ayrıca sitede çıkan hiçbir aracın fake olduğunu görmedim. Sadece bu siteden faydalanmıyorum bir haber paylaşırken birçok site var Worldcarfans bunlarda sadece biri ve en kaliteli resimleri o sunduğundan ordan alıyorum buda sizi yanıltmasın hem hangi haberi fake çıktı Worldcarfans'ın paylaşır mısınız? Bizde bilelim...
Kamuflaj meselesini resmen dert etmişsiniz kamuflajın birçok çeşidi var buda onlardan biri bu kadar kurmanıza gerek yoktu. İnternete de şöyle bir bakarsanız benm paylaştığım haberin birçoğunu görebilirsiniz farklı farklı sitelerde hadi ben yalan söylüyorum sallıyorum burda o kadar insandamı sallıyor ki ben sadece birden fazla haber paylaşılmış dur bende paylaşayım demiyorum. Kaldı ki daha araç bitirilmemiş arkadaki difüzörün öylesine kesildiğide açıkça belli zaman göstericek zaten çıktığında hepbirlikte iyimi kötümü olduğunu görücez. Şimdiden yorum yapmak çok yanlış. Bir aracın önceki versiyonu varken ve kasa değiştirmemişken deli gibi kamufle ederek test sürüşleri yapmak pek akıl karı değil.
bencede ...
bence emre senın araba daha seksi duruyor.
Ya bizim Zevklerimiz Farkı veya göz aşinalımız yok yada bunlarda zevk yok arakdaş ++++ne igrenc renkdir arkadas...