Corsa - Polo değişim yapmalımıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
illa değişeceksen golf ile değiştir.

2. elde bu şekilde araç değiştirmek bence mantıksız çünkü huyunu suyunu geçmişini servisini parçasını her şeyini bildiğin bir arabayı verip bilmediğin bir arabayı alacaksın bütün genel özellikleri aşağı yukarı aynı araçlar için risk almaya değiştirmeye değmez diye düşünüyorum.
içinizden böyle yapmak geliyorsa ona kimse bir şey diyemez ama mantık olarak gereksiz buluyorum :)

75 beygirlik ve 8 valf bir araba polo, vw özelliği olarak il 3 viteste seridir o kadar,
corsa ise 90 beygirlik 16 valf, corsa ile nerdeyse 1,6 pancar motor bir üst sinif arabalar kadar performans alirisin

75 beygirlik ve 8 valf bir araba polo, vw özelliği olarak il 3 viteste seridir o kadar,
corsa ise 90 beygirlik 16 valf, corsa ile nerdeyse 1,6 pancar motor bir üst sinif arabalar kadar performans alirisin
+1 :alkis:

corsadan bir artısı yok boş yere tanımadıgın bilmedigin bi araçla takasa girmene gerek yok

corsa ya bindim 4 araba değiştirdim yine corsa ya geçtim :) rahatlıkla servise gidebiliyorsun yakıt konusunda benziklikte çok canını yakmıyor :) daha ne denirki CORSA

Geri