corsa qsi artık orjinal deil kazalıı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan monster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

monster

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
lütfen araç kullanmayı bilmeyenler o direksiyona qeçmesin artıık qsi buqün kaza sonrası fotoları bakalım kasko neler çıkarcak neler dicek

Ekli dosyalar

• Foto032.webp
    Foto032.webp
    53.4 KB · Görüntüleme: 226
  • Foto031.webp
    Foto031.webp
    38.5 KB · Görüntüleme: 187
  • Foto033.webp
    Foto033.webp
    46.4 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleme:
mesajınızdan bişey anlayamadık :S resimde yok..upload yaparken sorun yaşadınız sanırım...

kardeşim gecmiş olsun allah kimsenin basına vermesin.ama o kadar cok bişey yok ama dedigin gibi orjinal degil artık kazalı :( cana gelcegine mala gelsin

saol kardeş işte herkes şöför deil millet araba sürmüyor uyuor arabada

saol kardeş işte herkes şöför deil millet araba sürmüyor uyuor arabada

aynen öyle dostum bendede corsa b gsi wardı adam sol şeritten sağ şeride doğru 90derecelik bi dönüş yaptı yani önüme kırdı...neymiş park yeri görmüş girecekmiş.5000lira masraf benim aracımda artık kazalı hatta pert bile olma ihtimali var beyaz güvercinimden 16gündür ayrıyım:(

sanada bununla geçmiş olsun daha büyüklerinden korusun allah...

Büyük geçmiş olsun..Çok birşey yok gibi duruyor,ancak çamurluk eğrilmiş gibi..Aynı şekilde bana da çarpmışlardı,ancak sadece tampon gitmişti,çamurlukta bir sorun yoktu..Eğer camın altındaki bölüm eğrilmişse orası tamir görmek zorunda sanırım,çünkü değişecek bir yeri yok..Umarım en güzel işçilikle hallederler ve ilk günkü gibi olur aracınız..Nazarlık olmuş :(

Son düzenleme:
alla razı olsn hepinizdenam soğudum ya satarım bunu ben

Geri