Corsa sipariş ettik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OnurNur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben olsam:D vectra 3.2 be nzinli alırdım:D hem benzin pahalı olduğu için çok gezemez:D :)) bölece kafam rahat olur :D

ehuehu haklısın benim de aklım çok kalacak ama geçti iş işten... güzel fikir ama:P

hayırlı olsun kazasız belasız ve keyifli kullanımlar iyi günlere inş. güzel tercih gerçekten...

arkadaşlar corsa eaytronic te yokuş kalkış desteği var mı? kullanan arkadaşlar cvp verirlerse sevincem.. aracın gelmesine daha 2 ay var ama bu özellik var mı yok mu bilmiyorum.. bi bayi 2008 ve üstü için var dio biri yok dio..

emin ol magma kırmızısı aldığına pişman olmassın beklediğine değer bende bu renk için beklemeye karar verdim opel bayisindekiler genelde şimşek grisi satmaya çalışıyorlar ben kırmızı sunrooflu ve tek kapı için beklemeye karar verdim sonra istanbuldan bi yerden bulundu 2 aydan kısa sürdü anlıyacağın ama kırmızı çok yakışıyor corsalara

evet genelde gri gösterdiler bize olur diin hemen verelim falan dediler.. kırmızıda ısrar ettik ama hiç bi yerde bulamadılar en sonunda sipariş vermek zorunda kaldık..

arkadaşlar yeni corsa yani corsa d lerde sorun yaşayan oldumu acaba, ne dersiniz easytronic vitesli olanı iyimidir.

arkadaşlar yeni corsa yani corsa d lerde sorun yaşayan oldumu acaba, ne dersiniz easytronic vitesli olanı iyimidir.

+

corsa eaytronic te yokuş kalkış desteği var mı? kullanan arkadaşlar cvp verirlerse sevincem.. aracın gelmesine daha 2 ay var ama bu özellik var mı yok mu bilmiyorum.. bi bayi 2008 ve üstü için var dio biri yok dio..:confused:

Geri