31 May 2010 Konuyu Başlatan #41 cum82 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2010 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cemkuleyin' Alıntı: ses sistemi ne kadar'a mal oldu.. ben sadece bass sistem istiyorum? Genişletmek için tıkla ... aracımdaki ses sisteminin bana maliyeti başdan yapılırsa 1900doları geçer saygılar
cemkuleyin' Alıntı: ses sistemi ne kadar'a mal oldu.. ben sadece bass sistem istiyorum? Genişletmek için tıkla ... aracımdaki ses sisteminin bana maliyeti başdan yapılırsa 1900doları geçer saygılar
31 May 2010 Konuyu Başlatan #42 cum82 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2010 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sırada marşpiyeller ve arka ek var ön eki farklı birşey yapıcam en sonda coilover takıp dip yer basıcam bekleyin
sırada marşpiyeller ve arka ek var ön eki farklı birşey yapıcam en sonda coilover takıp dip yer basıcam bekleyin
31 May 2010 #43 yalçın Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Eyl 2006 Mesajlar 1,774 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Yaş 57 cum82' Alıntı: sırada marşpiyeller ve arka ek var ön eki farklı birşey yapıcam en sonda coilover takıp dip yer basıcam bekleyin Genişletmek için tıkla ... burası bizim 4.kısım karakolun arkası ile 5.kısım caminin yanı diimi cumhur senmisin yoksa arabayı sattın yeni alan arkadaşmı maşallah maşallah
cum82' Alıntı: sırada marşpiyeller ve arka ek var ön eki farklı birşey yapıcam en sonda coilover takıp dip yer basıcam bekleyin Genişletmek için tıkla ... burası bizim 4.kısım karakolun arkası ile 5.kısım caminin yanı diimi cumhur senmisin yoksa arabayı sattın yeni alan arkadaşmı maşallah maşallah
31 May 2010 #44 _eRAy_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Nis 2008 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 0 Puanları 36 ön panjurda siyah olursa fena olur bide basılınca tadından yenmez
31 May 2010 #45 yaniss Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2009 Mesajlar 882 Tepkime puanı 0 Puanları 0 eray daha nereyı bascaklar canım
31 May 2010 Konuyu Başlatan #46 cum82 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2010 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 _eRAy_' Alıntı: ön panjurda siyah olursa fena olur bide basılınca tadından yenmez Genişletmek için tıkla ... şimdi sırada marşpiyeller var ondan sonrada coilover getirticem dip basıcam yaniss' Alıntı: eray daha nereyı bascaklar canım Genişletmek için tıkla ... daha pay çok
_eRAy_' Alıntı: ön panjurda siyah olursa fena olur bide basılınca tadından yenmez Genişletmek için tıkla ... şimdi sırada marşpiyeller var ondan sonrada coilover getirticem dip basıcam yaniss' Alıntı: eray daha nereyı bascaklar canım Genişletmek için tıkla ... daha pay çok
31 May 2010 #47 erhan_corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 maşallah çok güzel olmuş.. basık halini de görmek isteriz ayrıca fotoğraflar da çok hoş elinize emeğinize saglık kazasız belasız...
maşallah çok güzel olmuş.. basık halini de görmek isteriz ayrıca fotoğraflar da çok hoş elinize emeğinize saglık kazasız belasız...
31 May 2010 Konuyu Başlatan #48 cum82 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2010 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 erhan_corsa' Alıntı: maşallah çok güzel olmuş.. basık halini de görmek isteriz ayrıca fotoğraflar da çok hoş elinize emeğinize saglık kazasız belasız... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip olsun dip yer basınca fotoları paylaşıcam
erhan_corsa' Alıntı: maşallah çok güzel olmuş.. basık halini de görmek isteriz ayrıca fotoğraflar da çok hoş elinize emeğinize saglık kazasız belasız... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip olsun dip yer basınca fotoları paylaşıcam
1 Haz 2010 #49 _eRAy_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Nis 2008 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 0 Puanları 36 yaniss' Alıntı: eray daha nereyı bascaklar canım Genişletmek için tıkla ... biraz daha coiloverle basılır abi
yaniss' Alıntı: eray daha nereyı bascaklar canım Genişletmek için tıkla ... biraz daha coiloverle basılır abi
1 Haz 2010 #50 yalçın Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Eyl 2006 Mesajlar 1,774 Tepkime puanı 1 Puanları 38 Yaş 57 yalçın' Alıntı: burası bizim 4.kısım karakolun arkası ile 5.kısım caminin yanı diimi cumhur senmisin yoksa arabayı sattın yeni alan arkadaşmı maşallah maşallah Genişletmek için tıkla ... ?? ???????????? araba bnm evin önünde çok durdu bu kırmızı bnm sarı ama bnm plakada fb ??? böyle bi durumdu
yalçın' Alıntı: burası bizim 4.kısım karakolun arkası ile 5.kısım caminin yanı diimi cumhur senmisin yoksa arabayı sattın yeni alan arkadaşmı maşallah maşallah Genişletmek için tıkla ... ?? ???????????? araba bnm evin önünde çok durdu bu kırmızı bnm sarı ama bnm plakada fb ??? böyle bi durumdu