Corsa Sport - Kocaeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malborom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah kazabela vermesin nazar değdirmesin rabbim herşey cok güzel olmuş ellerine sağlık güzel bi jant seçimi ile cok cok daha güzel olacaktır araç

hersey cok guzel olmus fkat jantlar degıstırılbılırse cok daha ıyı olur :)

Herkese cok tesekkur ediyorum mesajlariniz icin tek sorun galiba jantlar ama dedigim gibi butcemi iyilestirir iyilestirmez halledwcegim insallah aceleyle olan bir isti bu jant isi belliki kotu bir secim olmus:)

özellikle bass çok güzel düşünülmüş ama stepne iptal mi acabag

Stepne iptal degil corsa d lerin hepsinde mevcutmu bilmiyorum ama sportlarda bagaji 2 bolme yapmak icin bi parca vardi onu cikarttim onun boyutlarinda mdf kestirdim altinada kutu yaptik yaklasik bi 30 cm yukseldi bagajin tabani o kadar stepne yerinde duruyor

inanç abi beni hatırladınmı senden yol bilgisayarı almıştım scangauge yi :D
bu arada araca maşallah abi güzel olmuş
1-2 orum olucak yazılımdan önce yol bilgisayarı aldıysan tüketim kaçtı ortalama yazılımdan sonra kaç oldu
bu arada abi senide corsa team e bekleriz...

Nasilsin kardesim

Memnummusun scangaugeden bir problem yok degilmi?chip oncesi sonrasi yakita bilgisayardan bakmadim acikcasi ama trafikte chip oncesi 1 depo ile 650 gidiyordum isik yanar yanmaz benzin aliyorum ben chip sonrasi bu 610-620 ye dustu ama basmadan sakin gittim 120 ile boluya abanta 100 km istanbul icinde kullandim 1 depo ile 750 km gittim chip ile ama soyle guzelligi var arkadasimda 1.6 benzinli 2007 model vectra var o 3 vitesle cikti bolu dagini ben hic yormadan arabayi 5 ile ciktim guzel bise yaptir tek kotu yani azcik duman atiyosun:)

aracın çok güzel jant olarak opc yada gsi jantı takabilirsin bide ön tamponla arka tamponu opc yapardım ben olsam :)

Geri