corsa tarih-saat-derece gostergesi sorunu ?

MIHARBI_CT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar eski kasa corsam var tarih gostergesi bozuldu
normalde bi problem yok ama farlari yaktigim zaman sonuyo kasise falan girince kendiliginden yaniyo bana ne kadar masraf cikartir bilen varsa simdiden tesekkurler

Bir elektrikciye göster kontakt vardir veya baglantilarda gevseklik... fazla bir sey tutmaz sanirim..

Seçim senin

İki senedir bendede var parkları yakınca sönüyor bazende hiç yanmıyor ama biraz vurunca kendine geliyor. Bir ustaya gösterdim söküp bakmak lazım dedi.
Göğüste yeralan aksamlar çok zayıf tırnaklarla yerine oturuyor sökülüp takılırken kırılıncada bir daha yerine oturmuyor, o nedenle söktürüp riske girmek istemedim öyle duruyor. lazım oldukça okşuyorum çalışıyor. Daha kolay bir çözümü varsa paylaşırsan sevinirim. Malum forumda çok az Corsa B var kelaynak gibiyiz.

Orjinal radyoyu deistirdim ordaki baglantidan supheleniyom simdi

büyük ihtimal temassızlık var kardesim kontak veya kablolarda kopma olsa hiç göstermez kafana takma para bile almazlar..:)

Bende üstündeki radyoyu 2 sene önce değiştirdim elektrikçinin söylediğine göre kısa devre yapıyormuş hatta yangın çıkarmak üzereymiş. Yerine yine orjinal başka bir radyo takıldı radyoda sorun yok ama bilgi ekranı keyfi isterse çalışıyor. bilgi ekranını yerinden çıkarmadan yaparız deseler elletirim ama göğsü kurcalatmam canım yandı birkere.

panel üzerindeki soket yuvasında lehim çatlağı vardır;aynısı başıma geldi; soket resmen oynuyordu; tüm lehimlerini yaniledim ve birdaha problem çıkarmadı....

ekran astra f ile aynı; içini açıp lehimleri yenileyin.....

Nasıl açılacağını kabaca anlatabilir misin?

ekran astra f ile aynı; içini açıp lehimleri yenileyin.....

Anladığım kadarıyla göğsün üzerinde bilgi ekranının bulunduğu plastik parça yerinden çıkarılıyor ama tırnakları o kadar nazik ki kolaylıkla kırılıyor. Kırmadan çıkarmanın bir yolu var mı paylaşırsan sevabın büyük yazılır.

Geri