Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2007( yeni kasa ) corsa otomatik almayı düşünüyorum istanbul piyasası nedir benzin 1.4 motor ve dizel 1.3 motor olabilir teşekkür ederim....
yılda yapmış olduğunuz km ye ve aracı kaç sene kullanıcağınıza bağlı olarak araç seçilebilir
yılda 10.000 km altı yol yapıyorsanız 1.4 tam otomatik corsa seçilebilir ama ne kadar az km yapsanızda 4 tl olmuş benzin çok para ile az km yol yapmanın verdiği duygusal sıkıntı her zaman benim için dizeli ön plana çıkarıyorr
1.3 dizel otomatik araç tercih nedeni olmalıdır bende 5 seneden fazla corsa c 1.3 easy kullanıyorum ve ben aracımdan memnunum ki sizin almayı düşündüğünüz corsa easytronik vits iyileştirilmiş bir şekilde piyasaya sürülmüştü
kmde yaktıkları yakıtta dizel olan model 18 ile 21 krş arası yakar 1.4 olan 30 35 krş civarı yakar
arkadaşlar teşekkür ederim dizel daha mantıklı geliyor 20 23 arası gibi demişsiniz sahibinden de biraz fazla yazılmış fiyatlar galiba pazarda daha uygunu bulunabilir mi acaba ? bi de otomatiği dizel için sıkıntı vermez herhalde çok var otomatik dizel yeni kasa ama binmeden anlayamıyosunuz kullananların yorumunu alabilir miyiz