Corsa_N Bakımda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acayip diri bir araç, maşallah. Çok beğendim. Ayrıca jantların kendide rengide güzel durmuş.

Uff benim lipten galiba ben Suv gibi geziyorum ya :D izmirde olsan korurdum ben seni :P
Sanırım senin lipten daha geniş bu, 3 kapı GTC lipi piyasadaki 50 liralıklardan taktırmadım :D
Acayip diri bir araç, maşallah. Çok beğendim. Ayrıca jantların kendide rengide güzel durmuş.

Teşekkür ediyorum.Allah razı olsun :)

arabayı görmeyim park halinde biryerde lip ini çarparım :D

kardeşim biraz daha hard bi hava ver şu arabaya :) şu farlarınla birde şu jantlara birşey yap..çok güzel olmuş boyası..vay arkadaş gitgide opeli sevmeye başladım ben :)

maşallah çok güzel görünüyor. o plakalık nasıl bişi öyle yaa??? oynar başlıklı mı? özel üreti mi? yoksa piyasada var mı? fiyatı nedir?

TR şartlarında lipi 2 günde haşat etmezsin inş. Denk gelirsek bi tür verde gazlayım :)

arabayı görmeyim park halinde biryerde lip ini çarparım :D

kardeşim biraz daha hard bi hava ver şu arabaya :) şu farlarınla birde şu jantlara birşey yap..çok güzel olmuş boyası..vay arkadaş gitgide opeli sevmeye başladım ben :)
Lipi çarpamazsınız çünkü 17 tane vida attık.:D
Farlara dikkat etmediniz sanırım 2. bir corsada yok yarım angel far var üstünde fotoğraflarda parlamış :) Jantlardan çok memnunum.
maşallah çok güzel görünüyor. o plakalık nasıl bişi öyle yaa??? oynar başlıklı mı? özel üreti mi? yoksa piyasada var mı? fiyatı nedir?
Teşekkürler,Plakalık internette satılıyor aşağı yukarı ayarlanabiliyor fiyatını sanırım 30 40 tl civarında bana arkadaşım hediye etti.
TR şartlarında lipi 2 günde haşat etmezsin inş. Denk gelirsek bi tür verde gazlayım :)

Bugün denedim çoğu yerde sürttü ama çok vida attığım için atma yapmadı yarın babam kullanacak büyük ihtimal pazar gününe kalmadan kopacak.:D

Geri