Corsa_N

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen abi arıyorum ama pahalı ya :D
Akşam bi arkadaşımla beraberdim, onda daha önceden Corsa B vardı, takmıştık o araca logosuz panjur ve aracı satarken söktü panjuru, evde bulabilirse haber edecek, çok pahalı bişey değil hem bu panjur.

Akşam bi arkadaşımla beraberdim, onda daha önceden Corsa B vardı, takmıştık o araca logosuz panjur ve aracı satarken söktü panjuru, evde bulabilirse haber edecek, çok pahalı bişey değil hem bu panjur.

Süper olur abi, 30 40 liraya sıfırı satılıyordu bu panjurun. Şimdi saçma bi model logosuz yapmışlar 70 80 lira fiyat çekiyorlar.Bende inat ettim almadım. :)

Süper olur abi, 30 40 liraya sıfırı satılıyordu bu panjurun. Şimdi saçma bi model logosuz yapmışlar 70 80 lira fiyat çekiyorlar.Bende inat ettim almadım. :)
Aynen bizde 40 liraya felan almıştık heralde, dur bakalım haber etsin arkadaşım, yazarım burdan sana.

maşallah ats cuplarla bir takım olmuş renkleri:sulanma:. başından beri diyorum al artık şu lanet olası logosuz panjuru:mad:, yada logoyu mat siyah folyo ile kapla:)

maşallah ats cuplarla bir takım olmuş renkleri:sulanma:. başından beri diyorum al artık şu lanet olası logosuz panjuru:mad:, yada logoyu mat siyah folyo ile kapla:)

Mustafa abi inşallah bulursa süper olucak abi haber bekliyorum :D

Mustafa abi inşallah bulursa süper olucak abi haber bekliyorum :D

i6372137_jack-nicholson-nodding.gif

çok güzel olacak çooook!!!;).

maşallah çok tok kasa ve diri duruyo aracın :) güle güle kullan jant rengin bu haliyle çok güzel bence kontra yapmış arabayla maviler olmamış

Geri