Corsacılar Yardım ????

elazigsporlular

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar opel corsa c kırmızı aracım var.jant ve lastik önerilerinizi bekliyorum.bugün michelin 195/50/15 lastik baktım,birde kormetalin bir jantını baktım.marka ve model önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkür ederim...

arkadaşlar opel corsa c kırmızı aracım var.jant ve lastik önerilerinizi bekliyorum.bugün michelin 195/50/15 lastik baktım,birde kormetalin bir jantını baktım.marka ve model önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkür ederim...

michelin energyse baktığınız kesinlikle tavsiye ederim bende corsa d var aracın savrulduğunu bir kere gördün ordada çok keskin viraja 80 le girdim ama esp yardımıyla hemen topladık tek geçerim bu lastiği v desen hangi marka olursa olsun sakın bakmayın sabun gibi kayıyor

evet aynısını duydum bende.jant konusunda bi önerin varmı peki marka yada model olarak

Dunlop FM901 SP SPORT 195 55 15 dene ;) ben 205liğini kullanıyorum ama C kasa için biraz büyük kaçabilir.Jant konusunda da KM775 balck öneririm.Yakışmazsa gel jantı kafama at ;)

Lastik için 185/55/15 ten şaşma, Michelin iyi tercih ama hamuru yumuşak olduğu için çabuk aşınıyor ve yarılabiliyor. Jant için saç jant alıp farklı bir renge, mesela sedefli beyaza boyasan süper olur.

Geri