Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar opel corsa c kırmızı aracım var.jant ve lastik önerilerinizi bekliyorum.bugün michelin 195/50/15 lastik baktım,birde kormetalin bir jantını baktım.marka ve model önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkür ederim...
arkadaşlar opel corsa c kırmızı aracım var.jant ve lastik önerilerinizi bekliyorum.bugün michelin 195/50/15 lastik baktım,birde kormetalin bir jantını baktım.marka ve model önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkür ederim...
michelin energyse baktığınız kesinlikle tavsiye ederim bende corsa d var aracın savrulduğunu bir kere gördün ordada çok keskin viraja 80 le girdim ama esp yardımıyla hemen topladık tek geçerim bu lastiği v desen hangi marka olursa olsun sakın bakmayın sabun gibi kayıyor
Dunlop FM901 SP SPORT 195 55 15 dene ben 205liğini kullanıyorum ama C kasa için biraz büyük kaçabilir.Jant konusunda da KM775 balck öneririm.Yakışmazsa gel jantı kafama at
Lastik için 185/55/15 ten şaşma, Michelin iyi tercih ama hamuru yumuşak olduğu için çabuk aşınıyor ve yarılabiliyor. Jant için saç jant alıp farklı bir renge, mesela sedefli beyaza boyasan süper olur.