Corsama Öneriler :)

Kapı kolları, yan çıtalar ve tampon köşelerindeki siyahlar araç rengine boyanmalı, birde sis farı tamamdır :)

Var imzama tıklayarak benim aracın resimlerine bakarsan görürsün nasıl olduğunu , film değil aslında o siyah transparan folyo , özel olarak getirtiliyor normal cam film olmaz o stoplara

Kırmızı folyo ile kaplı olması lazım şu an , siyah daha çok mu yakışır :confused:

Kapı kolları, yan çıtalar ve tampon köşelerindeki siyahlar araç rengine boyanmalı, birde sis farı tamamdır :)

Boyamak yerine krom kapı kolları ve yan çıtalar var onlar nasıl olur acaba :confused:

tam ben yazacaktım arkadaş yazmış düşündüklerimi :D ayrıca tampona altlık irmscher ön ve arka. Sonra logosuz panjur. mercekli far kaputa şefaf kaput koruma filmi vs vs daha da sayarım ama ...... :)

İlk Etapta Sis Farı Düşünebilirsin
Ön Panjuru Kaplayabilirsin Opel Logosu Hariç
Arka Stopları Siyah Transparan Folyo Kaplayabilirsin (Far Kısımları Transparan Çevresi Siyah Parlak)
En Açığından Cam Filmi
Bide Hoşuna Giderse Al Elektrikçiden Siyah Elektrik Bantı Önden Arkaya Kadar Komple Şerit Çek Ben Denedim Güzel Duruyo
Bide Güzel Spor Sticker Bulabilirsen Hoş Duruyo Benden Söylemesi :)

Geri