Corsamin Son Hali Bi Bakin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nastres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende onu demek istemişdim far ayarı tutmuyormuş diye angellarda ama ben farı karartıcam öle de güzel duruyorda xenonların yansıtmasında sorun olurmu diye düşünüyorum

valla angel da nasıl bi sorun oluşuyor ben tam olark kavrayamadım bi ustasını bulursam ona yaptıracam hem far motorunu hemde tam odak ayarlarını...

far motorunun yeri vardı fakat ucu tam yerine oturur mu diye usta tereddütte kaldı ayrıca motorun fara bağlantı kablolarının soketi ile yeni taktırmış olduğum junyan ın soketleri uymadı 2 kablo vardı sıralamaları değişikti ne alakaysa :) sanki başka arabaya yapmışlar:mad:

valla angel da nasıl bi sorun oluşuyor ben tam olark kavrayamadım bi ustasını bulursam ona yaptıracam hem far motorunu hemde tam odak ayarlarını...

far motorunun yeri vardı fakat ucu tam yerine oturur mu diye usta tereddütte kaldı ayrıca motorun fara bağlantı kablolarının soketi ile yeni taktırmış olduğum junyan ın soketleri uymadı 2 kablo vardı sıralamaları değişikti ne alakaysa :) sanki başka arabaya yapmışlar:mad:

valla alsak dert almasak dert şu angelları en güzeli farsız dolaşmak akşamları yırtıcı duruyor :)

güle güle bin güzel olmuş.stopları nereden aldın calibranınkide varmı diye soracaktım

senin xenonlar h1 dimi değiştirmeye kalksan h7 alman lazım zor iş valla allah yardım etsin

güle güle bin güzel olmuş.stopları nereden aldın calibranınkide varmı diye soracaktım

stopları autoshop dan aldım topkapıdan orda bulamazsan aksaraya bak derim

auto shop ta olması lazım...daha yeni bakmıştm...
orda fethiye hanım var..ona söyleyin ilgilenir sizzle...bilal gönderdi diyin :P

orası kazık gelirse şirinevler tarafında bikaç yer var omsa var msla ben ordan aldım angel'ları..pazarlık payın da oluyo

Selam Sertan;

Ya bende 16 jant ve 195/45 lastik koydum araca ve şu an fena sürtüyo.Sen nerede ve nasıl yaptırdın acaba ?Çok yükseldimi aracın ? Maliyet ve zaman ne oldu acaba ? Acil cevap yazarsan çok memnun olurum.Hatta özelden yzarsan dahada memnun olurum.Çok canım sıkıldı yawww.Eve gelene kadar sürtme sesi yedi bitirdi beni :(

bence aracın dörtdörtlük olmuş. allah kaza bela vermesin....

tamponları makyajlısıyla filan değiştirmene bence gerek yok böylede güzel ama arkaya spoyler olsa güzel olur bence...

n668998681_529571_4675.jpg

Geri