CORSAmın son hali trabzondan 61 EL 777

PHaRUcK' Alıntı:
Sana bi tavsiye;

FK'dan bi AngeL Eye+Xenon Kit taktınmı fenaaaa oLurr...
inaşallah yavaş yavaş onlara sıra geldi ama önce bi yaylan egzoz alıcam

Serkan arkadaşım selamlar Trabzon'dan:) Arset tuning'in üstündeyim ben. Corsa'n şık olmuş.Stoplardaki krom çerçevesiz daha iyi olur gibi:good:

merhaba arkadaşım zonguldak yazmışsın sen ama şimdi trabzondamısın sen
yarın buluşalım biizm opelcilerle stoplarımda krom yok çıkardım zaten de resimlerden sonra çıkardım yeni resimleri paylaşırım sizinle bi kaç değişiklik de yaptım ben...

Ktü Makine Müh .öğrencisiyim.Biliyosun Arsetin üstündeki yurtta kalıyorum.Tanışmak isterim,ama müsait olurmuyum biryerlere gitmeye bilemiyorum.Bizim makine bölümü adamı asosyal yapıyo valla.:D

Bu arada bu dönem içten yanmalı motor dersleri alıyorum,tamir işi olursa bakarız yani:)(inş. o seviyeye gelirim)

evt

allah kaza bela vermesın super.

nightseason' Alıntı:
Ktü Makine Müh .öğrencisiyim.Biliyosun Arsetin üstündeki yurtta kalıyorum.Tanışmak isterim,ama müsait olurmuyum biryerlere gitmeye bilemiyorum.Bizim makine bölümü adamı asosyal yapıyo valla.:D

Bu arada bu dönem içten yanmalı motor dersleri alıyorum,tamir işi olursa bakarız yani:)(inş. o seviyeye gelirim)
arsetin orda demek tanışırız arkadaşım bende gerçi pazar günü sivasa gidiyom okula inşallah bulışuruz benim msn: kuzeyyildizi_61s@hotmail.com

ardaki cercevler olmasa tam super olcak :)
helede bıde mercekli xenon bide sis super olur super
genede cok guzel olmus kazasiz belasiz insallah

Güzel araba kazasız belasız

ugurcan' Alıntı:
ardaki cercevler olmasa tam super olcak :)
helede bıde mercekli xenon bide sis super olur super
genede cok guzel olmus kazasiz belasiz insallah
son halinde arkada çerçeve yok çıktı:) resimde kaldı sadece yorumun için saol egzoz ve yay dan sonra onları alıcam inşallah

Selamlar Serkan ,Trabzon'dayken buluşsaydık ben yeni haliyke fotoğraflarını çekerdim şöyle manzaralı bir yerde:) Herkes herkes yeni halini görürdü:good::D

Geri