CorSaMM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracın rengi güzelmiş, bossa mavisi diye geçen renk galiba..

far kaşları bazı fotolada hoşuma gitti bazılarında gitmedi :D

eleştiriye açık olduğunu düşünerek, jant kapaklarını kesinlikle değiştirmeni öneririm..

corsa d jant kapağı demişsiniz, siteden bi üyeydi galiba 14 inc corsa d jant + kapaklarını 100 liraya satıyodu.. ama ben bi kere gördüm pek beğenmemiştim

takabilceğin en iyi kapak benzinli essentialardaki kapak bence , megalomanlık olmasın ama benimkileri diyorum :D açıkçası çok şirin duruyo bence

tabi imkan olsa keşke 15 inc silverline jantı falan alsan ama bu sefer masraf çok olucak

ben kendi arabama modifiye olaraktan sadece sis farı yapabildim, gsi ızgaraları aldım sisler için, gayet hoş oldu tavsiye ederim..

sis farından sonrada leon cupranın alt plastik karlığından takarsan güzel olur, ama karlığıda her daim sürtme riski var

benimkinde ön marşpiel var o bile sürtüyor....ayrıca rengi çağla yeşili

güzel olmuş farlar bende astramın farlarını stop boyasıyla boyamıştım aynı senin yaptığın şekilde bence yazıları sök pek güzel olmamış

Ömercan yazısı hariç güzel olmuş kazasız belasız

-Camdaki yazı
-Kapaklar
-Far Kaşları

Bunlar beğenmediklerim,Far karartma yapacağım demişsin, yaparsan sanırım güzel olur.

Kazasız belasız günler.

-Camdaki yazı
-Kapaklar
-Far Kaşları

Bunlar beğenmediklerim,Far karartma yapacağım demişsin, yaparsan sanırım güzel olur.

Kazasız belasız günler.

Aynen katılıyorum harfi harfine. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.

arkadaki bagaj içine koydugun ovallerden ses alabiliyomusun ? bence arka pandizotu mdf yaptır ovalleri oraya koy iyi bişey yaptırırsan orjınal oluyor
iyi günlerde kullan kazasız belasız

O yazı hiç olmamış. Gerisi güzel :)

arkadaşım o ovalleri ardakaşın da dediği gibi arka pandizota koy daha iyi verimli bi ses alırsın.ömercan yazısı benimde hoşuma gitmedi.diğerleri güzel.güle güle kullan

Geri