ben kıyamam valla yeni arayaa yatsın dursun kapıda araba...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madem okadar kar etmek istiyosun scooter motor al ozamanYurt dışındaki sistemlerden bir farkı yok şuan kullanılanların sadece enjektörleri manifolda gömülü olanlar var onlarda mevcut ülkemizde
Ayrıca 3000ytl gibi bir fiyat yok LPG olayında.
Arabayı 6 yıl kullansam ve senede 10.000km yapsam.
benzin:50lt depo ile 600km yapsam 17 depo yani 2600ytl benzin parası yıllık 6 sene kullandığını varsayarsan veya 60.000km yaptığını 16.000ytl benzin parası ödeyeceksin.
LPG:40lt ile 400km yol yapsan 25 depo yani yılda 1680 ytl LPG parası demek.6 sene kullansan veya 60.000km yol yaptığını 10.800ytl eder.Arada 5000 ytl fark var.Yılda 10.000km bile yapsan 2 yılda kara geçiyorsun.
Türkiye'de çok yaygın değil.Yurt dışında fabrika çıkışı LPG'ye sahip Volvo'lar var.İnanamayacağın markalar bunları ülkelerine göre standart donanım yapıyor.abi kıyma aracına ya bana kalırsa tabi hen sıfır hem lpgli tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama şahsen ben benim canavara kıyamam yani bide ne kadarda olsa tabi aracın ömründen bişekilde yer yani sonuçta çok ucuz yakıt ve bunu üretime sayılı firmalar koymuş örn:chevrolet ve fiat... benim bildiklerim eğer araçlarda bi sorun olmasa bütün araba şirketleri benzinli yerine lpgli ve dizel üretirlerdi dimi hem ucuz yakıt yani opel lpgli araç üretcek yani ben hayatta çamur atmam çünkü opel firması güvenlik ve konfordan ödün vermeyeceğini düşünüyorum ama dediğim gibi sayılı firma üretiyo demekki bi sorun oluyoki tüm firmalar üretmiyo yani ben böle bi fikir yürüttüm yine sana kalmış bişey sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz yani benzinin fiyatı 5 tl de olsa araca binmem ama gidip lpgde taktırmam yani buda benim fikrim ve lpg konusunda bu kadarda kesinim babam dese mesela araca lpg taktırcam die bide araca dahi binmem o kadar bu konuda sabit fikirliyim doğrusu bu
Scooter'a bineceğine bisiklete bin en güzeli 0 yakıtmadem okadar kar etmek istiyosun scooter motor al ozaman