- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melih bende saydığın problemlerin hiçbiri yok ayrıca öyle 3 5 km kullanıp edinmedim bu tecrübeyi ben hergün izmir adnan menderes havalimanının dibinden manisa akhisara okula gidip geliyorum (git-gel 210km günde) , geçen sene eylülden beridir lpgyi taktıdığımdan beri tam 60bin km yol yaptım her allahın günü o kahrolası yolu çekmek çok kolay birşey değil ama orada kalmaktansa bu daha makbul kısaca izmirden manisaya geçmek için sabuncubeli geçidinden geçmek zorundayım. rakımı 580 olan bu geçitten hergün geçiyorum ve inan bana doğru lpg ayarı ve iyi bir işçilikle çekişte düşüş olmuyor. bugüne kadarda bi problem yaşamadım ve şehiriçi 10tl lpg ile (lpg 2.04 ten) 75km yol yapmanın keyfine varıyorum.
bobinden elektrik alındığını sanmıyorum ama bobinde arıza başlamış olması muhtemel lpgli araçların bobinlerinin çabuk gittigini birçok yerde okumuştum ama daha detaylıca ben benim ustayada sorayım. gerçi yaptırıyorsundur ama lpg filtrelerini değiştirip gaz ısıtma regulatörünün ve enjektörlerin kontrol ve bakımını çok önemli