Ynt: Cosmo aracım için Navigasyon Cihazı tercihi
Küçük bir detay: Servisler dışarıdan alınan cihazların montajını yapmıyor.
Küçük bir detay: Servisler dışarıdan alınan cihazların montajını yapmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok hocam ben ikisinide cyclone ve necvox beğenmiyorum tavsiye etmem. kendi aracıma bile ya android yada elektrotain alacağım. sorun şu ki tam bağımsız bir sistem isityorsanız aracın kendi sisteminden vazgeçeceksiniz. ben cosmada android ve cyclone inceledim. orjinal navi600 de inceledim. isterseniz video çekeyim arkadaşlarım müsait olunca.harunhoca link' Alıntı:Sanırım anlatamadığım bir durum söz konusu, adını söylediğiniz o iki cihaz (necvox ve cyclone), çin malı diğer cihazlardan iki katı pahalı... Olay tamamen duygusal yani. Yardımcı olmaya çalıştığınızın farkındayım ama sürekli bu iki cihazı önerip iki katı para ödememi tavsiye etmenizin bana faydası yok. Diğer cihazlardan cosmo aracına taktıran varsa bilgi paylaşımı yapar mı diye düşündüğümden bu başlığı açtım. Yoksa söylediğiniz o iki cihaz hem denenmiş hem de garantili cihazlar farkındayım, teşekkür ederim.
android 4.1triger link' Alıntı:Android olup önerilen marka hangisi peki
Marka yok. Oemtriger link' Alıntı:Android olup önerilen marka hangisi peki
Bu kadar güçlü beyinden bir tane ortak fikir çıkmadı. Dolayısıyla uzun süredir istememe rağmen bu sevdadan vaz geçmek durumundayım. Başka bir bahara kaldı anlaşılan. Daha iyi bir fikri olan beri gelsin.sohayli link' Alıntı:Marka yok. Oem
Ben zaten taktırmayın demiştim. Anlaşılan benim fikrimi kabul edeceksinizharunhoca link' Alıntı:Bu kadar güçlü beyinden bir tane ortak fikir çıkmadı. Dolayısıyla uzun süredir istememe rağmen bu sevdadan vaz geçmek durumundayım. Başka bir bahara kaldı anlaşılan. Daha iyi bir fikri olan beri gelsin.
malesef seçenek yok. bekleyeceksiniz iyi birşey çıkana kadar. ben yarın elektrotain alıyorum.harunhoca link' Alıntı:Bu kadar güçlü beyinden bir tane ortak fikir çıkmadı. Dolayısıyla uzun süredir istememe rağmen bu sevdadan vaz geçmek durumundayım. Başka bir bahara kaldı anlaşılan. Daha iyi bir fikri olan beri gelsin.
Bu karar çok severek aldığım bir karar değil ama geldiğim nokta maalesef bu. general_Shame_on_yousohayli link' Alıntı:Ben zaten taktırmayın demiştim. Anlaşılan benim fikrimi kabul edeceksiniz
Editionlar için zaten bir sorun yok, çoktan yaptırmıştım edition olsa.firstemperor link' Alıntı:malesef seçenek yok. bekleyeceksiniz iyi birşey çıkana kadar. ben yarın elektrotain alıyorum.