Ynt: Cosmo Jant da tamam
Maşallah, güle güle kullan Yavuz.
Maşallah, güle güle kullan Yavuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozgun88 link' Alıntı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullan yavuz
Birde servis sök tak ve balansa kac tl aldı? Merak ettim de
Hakan iki takım jant üzeri lastik değiştirildi. Benim lastikler cosmo jant a aktarıldı. 60 TL balans ile birlikte. Ha bir de lastiğe çivi girmiş onu da yaptırdım 10 TL de o tuttu.ozgun88 link' Alıntı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullan yavuz
Birde servis sök tak ve balansa kac tl aldı? Merak ettim de
Burak Teşekkürler kardeşimburakkarsli link' Alıntı:Maşallah, güle güle kullan Yavuz.
Teşekkürler TolgaTolga KARACA link' Alıntı:Maşallah çok daha güzel olmuş güle güle kullan..
Teşekkürler kardeşim evet senin jantlari gördüm maşallah diyelimimpartant link' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel olmuş kendimden biliyorum. bende bir hafta önce değiştim.
Kerim ikisini de kullandım en net diyebileceğim iki jantı da lastik varken elime aldım saç jant harbiden ağır. Değişince hem havası hem performansı değişiyor arabanın veya ben öyle hissediyorum.Kerim12can link' Alıntı:Hayırlı olsun abi darısı bize ama bize opc gelcek sanırım
Çok teşekkürlerttt35 link' Alıntı:Hayırlı olsun çok güzel durmuş jantlar.güle güle kullanın