Cosmo jantımı?

Ben olsam üzerindeki jantı verip bu jantı almam.
Ya Turbo jantı bak ya da OPC jantı. Benden tavsiye tabi renkler ve zevkler tartışılmaz:dil:
Turbo jantı güzel, OPC jantını 16" bulamayız bulsakta kelebek konmuş gibi durur bence.
Ama bana göre yineden en çok yakışan jant snoweflake olanı :D

Turbo jantı güzel, OPC jantını 16" bulamayız bulsakta kelebek konmuş gibi durur bence.
Ama bana göre yineden en çok yakışan jant snoweflake olanı :D

Orası öyle. Orjinalliğini bozmak istemediğimden dolayı 16" takıyorum diyorsan eyw. Ama büyütmek istersen de dediklerim en güzeli :)

Orjinalini bozmak istemiyorum, jant büyüdükce konfor azalıyor, ön takım daha fazla zarar görüyor, ayrıca yeni ve daha pahalı 4 lastiğe ihtiyaç oluyor :)
Bu nedenle 16" gtc veya turbo jantı bulursam temiz çıkma almak niyetindeyim :)

Erim iyi demişin kardeşim ama aracın havasınıda çok değiştiriyor be :D
Fiyat fazla, lastiksiz fiyat sormak lazım.
Üstad bu jantı bende uzun bir süre aradım internette çıkma en ucuz bulduğum sadece jant 600 tl idi oda pek iyi durumda değildi yada 950tl oda iyidi ama pahalı geldi ben bulana dek üzerindeki lastikler eskidi bende servisten sıfır 17inç astra gtc2.0 jantı aldım göbek hariç 935tl 4 tanesi hemde 12taksitle ve çok yakıştı...
şu an kampanya var artık astra h üretimden yavaş yavaş kalkacağı için aksesuarlarda %50 varan indirimler var bu jantın fiyatı geçen yıl 2450 tl idi

Son düzenleme:
Üstad bu jantı bende uzun bir süre aradım internette çıkma en ucuz bulduğum sadece jant 600 tl idi oda pek iyi durumda değildi yada 950tl oda iyidi ama pahalı geldi ben bulana dek üzerindeki lastikler eskidi bende servisten sıfır 17inç astra gtc2.0 jantı aldım göbek hariç 935tl 4 tanesi hemde 12taksitle ve çok yakıştı...
şu an kampanya var artık astra h üretimden yavaş yavaş kalkacağı için aksesuarlarda %50 varan indirimler var bu jantın fiyatı geçen yıl 2450 tl idi

o jantlar süper bende aynısını yapayım diyorum:)

bu jant http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-astra-gtc-2-0-t-cosmo-75539430/detay/
kendi jant lastiklerimide 600tl ye verdim 45.000 km yapmıştı 225 45 17 lassa phenoma lastik aldım 1040tl ye bence harika oldu
Bu jant güzel gerçekten ama bizim aracın üzerindeki orjinal jantından aman aman güzel değil bence.
ikiside 10 kollu jant ve nerdeyse aynı gibiler.
Turbo jantında bombe yok orjinalinde var:)
Bu jantı şuanda servis kaça satıyır sen nezaman aldın?
İşin sıkıntılı kısmı şu alsında;
16" den 17" e geçince yeni 4 lastik almak lazım, hadi onu aldık kızşık lastiğim var benim onlarıda yenilersek göçer,m.
Mevcut jantlarıda satmazsam ekonomik olmaz sanırım:S

Geri