cosmolarda neden fiyatlar dengesiz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tosAstra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tosAstra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2005-2006 cosmo almayı düşünüyorum.ama araştırdıkça şaşırıyorum...23-24000 tl ye de var 33000 tlyede...

tamam araç full ama bu kadar geniş bir fiyat bandında olmasının sebebini anlamıyorum...
sizce neden?

Tutturabildiğine cosmolardada tavan fln farkı oluyo benim bi arkadaşım 2004 Astra H 1.6 Cosmo 28.500 istiyo 70binde boya yok daha düşükde var yüksekte

sanırım 2005 -2006 cosmoda her şey full...cam tavan extra...

mesela arkadaşın kesinlikle yüksek istiyor...

elegance ve enjoyda da fiyatlar cosmo piyasasına göre düşünüldüğü için yüksek...

cosmo piyasası zaten 25000 tl civarında ama tek tük değil bayağ bir geniş bant var 32000 tl ye kadar...tabiiiki km temizlik hasarsızlık vs araba fiyatını etkiler ama siteler de görürsünüz...

aynı model yakın km ikiside cosmo....her ikiside boya yok diyor...
birisi 25000 demiş öbürü 29000...
bu kadar fark dediğin gibi tutturabilene

evet benimde merak ettiğim bir konu?

opel donanım seçeneklerinde müşteriyi düşünmüyor bir kere...

geçen gün insigniayı teste gittiğimde astra ları inceledim...yine cosmo sport elegance gibi seçenkler artı opsiyonlar vs vs vs.. ve bu seçenekleri iki yılda bir değişikliğe götürmüşler...
hem kafa karıştırıyorlar hem de müşteriden nasıl biraz daha para kazanırımın derdine dalmışlar... buda fiyatları dengesiz yapıyor...
renault bile bu kadar acımasız değil ayrıca aynı opel vectrada sadece iki donanım seçeneğiyle işi götürmüş...comfort ve elegance...
vectranın ikinci eline bakın fiyatlar dengeli...

ozaman vw ne yapsın gecende bi golf bakayım dedim işin içinden cıkamadım milonlarca motor ve donanım var

wv hakkında bilgim yok inan...araştırmadım ama onda da öyle demekki...

firmaları anlayabiliyorum elbetteki donanım seçeneği olacak...herkes belli özellikleri istemeyebilir ama bu resmen insanların kafasını karıştırmak ve daha fazla para kazanmak....ama bu kadar fazla olması ikinci elide karıştırıyor...

örneğide verdim ikinci elde astranin fiyatları öyle geniş bir banttaki...ben şimdi cosmo piyasasını tam olarak anlayamıyorum ama vectra iki donanım seçeneğiyle fiyatı belli<<

tavan flan filan hikaye. burda satıcı belirliyor fiyatları. öyle ilanlar varki. aynı aracın sıfır fiyatı nerdeyse aynı. en güzeli gidin bir oto galeriye.veya ikinci el alan bir opel bayine. istediğiniz modelin 2. el alış fiyatları max. nedir diye bir sorun. atıyorum en temizine 25 bin mi veriyor, sizde 26-27 den yukarı alacağınız araca para vermeyin

tavan flan filan hikaye. burda satıcı belirliyor fiyatları. öyle ilanlar varki. aynı aracın sıfır fiyatı nerdeyse aynı. en güzeli gidin bir oto galeriye.veya ikinci el alan bir opel bayine. istediğiniz modelin 2. el alış fiyatları max. nedir diye bir sorun. atıyorum en temizine 25 bin mi veriyor, sizde 26-27 den yukarı alacağınız araca para vermeyin

sonuna kadar katılıyorum galeri bayi ne veriyor 1000-1500 tl fazlasından üstü verilmez

kesinlikle katılıyorum selçuk kardeşim...elbette satıcı yükseltiyor fiyatı ama genel bir durum var astra h de...cosmo fiyatı yüksek olunca elegance ve enjoyda fiyatı yüksek tutuyor....

enjoy ve elegance ı yüksek gören cosmocuda fiyatı daha da yükseltiyor...buda fiyatı geniş bir banta yayıyor.arabanın piyasasının sahibinden yada araba.com da istenenlerden daha düşük olduğu bir gerçek...hele böle kriz zamanında...

galeriye baktığın zaman normal bir fiyat verdiğinde de insan diğer pahalı fiyatları göz öüne aldığında acaba galeri arabasında bir şey mi var diye şüpheye düşüyor...

açıkçası ben 2005 civarı cosmo almayı düşünüyrum ama bir altı ay erteledim...ya satmaya çok ihtiyacı olan birisi denk gelecek uygun bir fiyata alacağım ya da hükümetin sıfır otomobile destek olmasını bekleyip ikinci elde fiyatların düşmesini bekleyeceğim...

kriz ortamına rağmen fiyatlar yüksek gidiyor ikinci elde...

Geri