cosmolarda neden fiyatlar dengesiz....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tosAstra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normal galeri değilde, opel yetkili satıcıdan alırsanız daha garantili olur. niye mi?
eski astramı opel odak a verdim. sonra satışına baktım. araçtaki tüm vuruk kırımları, değişenleri yazmışlar. he normal galericileri çoğu gerçketen çok şeyi saklayabiliyorlar. o yüzden böyle yetkili satıcılar daha iyi olur. çok temiz 2005 astra h hb cosmo, 1.6 benzinli, easytronic, sunroof dahil bana göre bu koşullarda 27 bin den yukarı verilmez 6 ay önce aracı verdim. 2005 1.6 benzinli elegance astra hb 24.5 bin tl ye galeriye verdim. galeri 25.5 bin ytl ye satmış. yani dediğim özelliklerde 2005 cosmo ya full+full de olsa 27 bin tl den yukarı verilmez

bi altı ay daha bekleyeceğim..

Opel Astra HB Enjoy Cosmo 2009 larda kol dayama yer oluyormu arkadaşlar?

Piyasa böyle acımasız işte sıfır km alırken çok yüksek farklar verilerek yüksek donanımla alıyorsun. ama satarken bu aksesuarlar hep ziyan oluyor alıcı oda astra buda astra diyor kaza boya varmı diye bakıyor ucuz olanı almaya çalışıyor. hızlı satmak istiyen mecbur fiyatı düşürüp yok değerine diğer modellerle aynı fiyata satıyor. Kıyamayıp yüksek fiyat çekende oturuyor öyle.

Geri