- Konuyu Başlatan
siz rolantideki değerleri buraya yazın bariz hatalı olan bişi varsa belki fikir verir.
Geçen LPG ci de çekilen fotolar mobilden ekleyemedim yardımcı olur musunuz
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz rolantideki değerleri buraya yazın bariz hatalı olan bişi varsa belki fikir verir.
Geçen LPG ci de çekilen fotolar mobilden ekleyemedim yardımcı olur musunuz
Benzinde durum aynı .benim de aklıma gelen artık hava aldığı .yarın tekrardan götüreceğim baska bir ustaya umarım o cozerltft 65 rolantide bariz bir problem olduğunu gösteriyor. sizin araç fakirde çalışıyor ki ltft ile zenginleştirmeye çalışıyor araç.
lpg yanlış bağlanmış olabilir. benzinde durum nedir?
aracınız bi yerden hava alıyor olabilir.
lpg ile uğraşmadan benzinde hata kodlarını silip sonrasında ltft değerinin 0 yada en fazla +- 5 civarında olmasını sağlamalasınız.yani motor sağlıklı çalışır sorunsuz hale gelmeli.
muhtemelen üst kapağın oralardan bi yerden yağ sızıntısı ve hava alma sorunu vardır.
bir ihtimal diyafram yırtılmıştır.
sonrasında lpg ayarı yapılmalı
ltft 65 rolantide bariz bir problem olduğunu gösteriyor. sizin araç fakirde çalışıyor ki ltft ile zenginleştirmeye çalışıyor araç.
lpg yanlış bağlanmış olabilir. benzinde durum nedir?
aracınız bi yerden hava alıyor olabilir.
lpg ile uğraşmadan benzinde hata kodlarını silip sonrasında ltft değerinin 0 yada en fazla +- 5 civarında olmasını sağlamalasınız.yani motor sağlıklı çalışır sorunsuz hale gelmeli.
muhtemelen üst kapağın oralardan bi yerden yağ sızıntısı ve hava alma sorunu vardır.
bir ihtimal diyafram yırtılmıştır.
sonrasında lpg ayarı yapılmalı
Bir de varmıdır İzmir'de.bu isi çözecek usta ?
Yardımlarınız için teşekkürler bu arada