Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce bunlardan duydum ama hiç kullanmadım. Baya kullanışlı bişeye benziyor Güç veriyor tork veriyor yakıt tasarrufu sağlıyor üstelik alman malı ve bana göre fiyatıda uygun. Hayırlı Olsun...
Arkadaşlar CR Power Box'ı aracıma öğlen taktım ve marmaris muğla arasında kullandım.Aracım easytronic vites olduğu için manuel modda kullanmadan otomatikte klima açıkken test ettim.
Sonuç. Avantaj;
Merakımı giderdim.
1 2 3 vites gerçekten yapıştırıyor Torkun arttığını hissettiriyor.
3 ile rampa çıktığı vitesleri 4 ile çok rahat aynı gaz pedalı oranında çıkabiliyor.
4 ile rampa çıktığı vitesleri 5 ile çok rahat aynı gaz pedalı oranında çıkabiliyor.
Dezavantaj;
Ben işim dolayısıyla araca pek fazla binemiyorum.Araç genelde esimde olduğu için o kullanıyor.Araca sen bişimi yaptın diye sordu bende açıkladım,istemedi:hıh:
alıcıyım abi kaça verirsin ürünü valla şimdi alacaktım gg den ama bidaha bakayım konuya açıklama yaptınmı dedim yapmışsın rakamı pmden atarsan alıcıyım