emisyon güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaya61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yabanci forumlarda çok olumsuz yorum okudum ve çoğu yakitin artigini söylemiş, ama benim Astra ya yaptılar bi değişiklik hissetmedim. 2 ay önce gerçek yakıt değeri yaptım depoyu fulledim km sifirlayip yol bitince depoyu tekrar fulledim gerçek değeri bulmak için klima açıkdi ısıtmali koltuk ve direksiyon acikdi hiz 80 ile 100 arasıydı. 5 in altında değer bence güzel.

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Bence de değerleriniz güzel...Ancak dediğim gibi çok olumsuz yorumlar var insan ne yapacağını şaşırıyor açıkçası...

Yabanci forumlarda çok olumsuz yorum okudum ve çoğu yakitin artigini söylemiş, ama benim Astra ya yaptılar bi değişiklik hissetmedim. 2 ay önce gerçek yakıt değeri yaptım depoyu fulledim km sifirlayip yol bitince depoyu tekrar fulledim gerçek değeri bulmak için klima açıkdi ısıtmali koltuk ve direksiyon acikdi hiz 80 ile 100 arasıydı. 5 in altında değer bence güzel.
Ben de 110-140 klima açık 5.4 civarı ölçmüştüm, dediğiniz hızlarda yakıt değerleriniz bence de güzel

Beni arayan olmadı. Yücel Bey siz aracı geçen aylarda 2.el olarak almıştınız diye hatırlıyorum, size nasıl ulaştılar acaba? Yani aracın ilk sahibi olmadığınız için soruyorum

Üstad o konuda benim de bilgim yok açıkçası.evet aracın 2.sahibiyim ama Opel yetkili ana bayiden aradılar...ismim aracın özellikleri herşeyin bilgisi var onlarda ilk sahibi olmadığım halde.ancak my Opel üyeliğim var belki oradan ulaştılar ama tam emin değilim.

Geri