Cruise Control projesi düşünenler parça temini

montajda en zor kısım ecuya kablo çekmek bence onun dışında kolay

ercanaydemir18@hotmail.com Z16XE motor kodlu astra G comfort aracıma ben de maliyetini öğrendikten sonra Cruise Control ünitesi takmak istiyorum..Kendim yapacak donanım ve kapasitede değilim..Kolun fiyatı nedir ve montajı kolay mıdır_?
Bu konuda montajında yardımcı olabilecek kişiler varmı arkadaşımda aynı araçdan var oda cam modu taktı bizde bukonuda sizlere yardımcı olabiliriz

Ekli dosyalar

• Görüntü019.webp
    Görüntü019.webp
    43 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
ercanaydemir18@hotmail.com Z16XE motor kodlu astra G comfort aracıma ben de maliyetini öğrendikten sonra Cruise Control ünitesi takmak istiyorum..Kendim yapacak donanım ve kapasitede değilim..Kolun fiyatı nedir ve montajı kolay mıdır_?
Bu konuda montajında yardımcı olabilecek kişiler varmı arkadaşımda aynı araçdan var oda cam modu taktı bizde bukonuda sizlere yardımcı olabiliriz
mesaj kendi içinde karışmış,tam olarak anlayamadım..benim mesajdan alıntı yapmışsınız çözemedim olayı,kusura bakmayın:)

Son düzenleme:
cruse control

kısaca cruse control taktırmak istiyorum bu konuda ayrıltılı bilgi bekliyorum

arkadaşlar ilanım güncel...

Son düzenleme:
cruse control hakkında ayrıntılı bilgiveren yokmu arkadaşlar

arkadaşlar yardımlaşalım

Son düzenleme:
astra g için cruse control kol fiyatını öğrendim 50 tl debriyaj müşürüde 40 tl civarı
iyiymiş fiyatlar..nerenin fiyatları bunlar,özel servisteki ustama sorayım yaparım derse alıcam takıcam ben de.

takan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar ilanım güncel..

Geri