Cruise control taktırmak isteyenler

walla taktırın uzun yolda baya yakıt farkı we EN AZINDAN BACAK AĞRISI olmuyo...
 
158 se çok uygun araştırmak lazım saol kardeş
 
Cruise control

X motorlu araçlara yapılmıyor diye biliyorum Z motorlu araçlara yapılabiliyor

bende kullanıyorum şehir içinde bile 30 KM hızın üzerinde devreye girebiliyor ve aracı otomatik vites gibi kullanabiliyorum ekonomiside cabası konforuda vectra b lerde boğaz kelebeğinin değişmesi gerektiğini duymuştum sadece butonlu sinyal kolu ile olmuyor.
 
cruise controlde yakıt tüketimi

Experience' Alıntı:
Eski opelim net'de Tafa nickli bir üyemiz vardı ve o vectra b aracına sonradan taktırmıştı.Uzun bir iş kesinlikle degil ve işçilik dahil 180 ytl gibi birşey verdigini hatırlıyorum (yaklaşık 2 sene oluyor)Birçok seyin zaten hazır olduğunu sadece gazı kontrol eden bir ünitenin ve uygun sinyal kolunun alınması gerektigini belirtmişti.Vectra c'lerde ise işlem daha kolay.Gaz yönetimi tamamen beyinden yapıldığı icin daha az uğrastırıyor.

Kullanımına gelince,en büyük avantajı konfor sunması.Eğer çok hızı sevmeyen bir sürüş tarzınız varsa yakıt anlamında ekonomi saglamayacaktır.Ben çoğu zaman hız sabitleyicisinden daha az yakarak seyahat etmişimdir.Ancak sürekli hızlanıp yavaslıyorsan,gaz ile oynuyorsan,hıza egilimin varsa ekonomiklik anlamında da katkısı buyuk olur.Şehirlerarası,kendi arabamda hız sabitleyici ile 6.5 lt civarı bir tüketimle ilerlerken,devre dışı bırakıp tamamen ekonomik kullanımla gittigimde çoğu zaman 6 lt gibi bir tüketim düşüşüyle yol almışımdır.

2.2 motorlu aracınız zaten active select şanjumana sahip bir araç bu araç ta yokuş aşağı inişlerde motor cut-off zor yapmaktadır dolayısı ile cruise controlü kullanmadığınızda aracınız daha az yakıt tüketecek ama yinede ayağımızın yorulduğunda istemeden gaza basmanın etkisinide ortadan kaldıran bir ürün insanlar daima iyi şeylere layıktır işte buda örneği
 
Bugün itibariyle taktırmış bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı olsun. Opan da yaptırdım. Araç Z motor fakat cc için ön hazırlığı yokmuş. 1.30 da gittim 4.30 gibi çıktım. Tesisat döşendi sonra sinyal kolu takıldı. Maliyet 163.50 YTL. Eğer tesisat olsaydı önceden 110 YTL falan olacaktı. Okula dönerken biraz kullandım. Tam süper bi olay walla.
 
opel corsa 1.3 cdti için bugün opel odaktan fiyat aldım!150 ytl kol ve debriyaj sensörümü ne gerekliymişş!paraça ve işçilik toplam 150 ytl!
 
yaz başı bende düşünüyorum

ASTRA H


sonradan yaptıran ve memnuniyet derecesi merakım
 
vectra b için oluyosa bunun maliyeti tam olarak nedir? o kadar okudum formu gaza geldim yaw. eğer oluyosa kesin taktırırım. tabi astronomik fiyatlara çıkmıyosa.
 
hız sabitleyici ile yola gideceksem otobüse binerim direksiyonuda sabitlemiş olurum :)
 
cruise controll

valla benim babamda bi mondeo var.2000 cc motor ama ben şehir içinde bile kullanıyom.çok rahat oluyor.benim astra g için bu iş olursa hiç beklemem hemen taktırırım.cumartesi mersin gedizler opel servisine gidecem ve soracam.bakalım kaça mal olacak bu iş
 
Geri
Üst