Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X ile başlıyor hocam. Ne lazım şimdi. Kayseri'de yapabilen bi usta biliyor musunuz?
Saygılar...
Aydını unut dostum aydındakiler hiç bir şey bilmiyor ben buradan öğrenip adamlara anlatıyorum vaaaayy diyorlar. Bende arıyorum 2008 1.4 Astra Classic Twinport var. Aydındakine sordum. Bu araçlara takılmıyor dediler. 2000 - 2006 arası astra classiclere takılan şey 2008 araca nasıl takılmıyor onu anlamış değilim...80ytl'den 400 ytlye kadar fiyat var. cc için izmir opaz her aradığımda farklı fiyat veriyor. en son soruşumda 280 demişti. izmirde manisada aydında farketmez. astra g 2007 z motora biri şu paraya şu serviste taktırdım desin yeter ki. ama opaz olmasın. zaten garanti süresi bitsin bir daha gitmeyeceğim. doğru düzgün bakım parası isteseler ben de seve seve yetkili servise bakım yaptırırım, yedek parçamı alırım. ama şartları zorlayanlar onlar. araba şimdi 30.000 bakımına gidecek 325 ytl deniyor. dışarıda taş çatlasın 130-150 liraya halledebileceğim bir işe iki kattan fazla para vermek bana çok saçma geliyor. neyse... sırf gıcık olduğum için opazda taktırtmayacağım...
hem sanayideki ortam nerede var. her şey gözünün önünde. oturursun ustayla içersin çayını, yaparsın muhabbetini. araban gözünün önünde olur, için rahat olur. arada bakarsın 3-5 bir şey kaparsın.
bir de neye gıcık oldum... bildiğiniz gibi çoğu yeni model araba ile yeni model teyplerin giriş çıkışları üniversal.
arabamdaki bu teybi opaz sizce kaça takar?
100 ytl...
ne yapılacak? teyp çıkartılıp fişi sökülecek, anten girişi değiştirilecek.
garantiden çıkar dediler başka yere taktırırsan.
garanti maranti hak getire gittim bir tesisatçıya, taktırdım. 2 dakika sürmedi. borcum ne dedim. 5 lira dedi.
lafı çok uzattım...
Evet. İzmir Manisa Aydın içi astra g 2007 z motora uygun fiyatlı hız sabitleme takan bir yer tavsiye edebilecek birileri var mı?![]()
servis işeri derken hangi işler? neleri yaptırdı mesela? benim aracin da 15.000km bakımı geldide.. bide fiyat verebilmen mümkünmü..