valla ben taktıracağım zaten bu olay uzun yolda rahat olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazanova11' Alıntı:Slm.. Bende crusie kontrol taktım astra h 2004 easytronic 90ytl ye gerçekten süper oldu... tavsiye dereimm
mdellal' Alıntı:Dimi arabayla bütünleşmek lazım giderken ...![]()
Bu gün sordum 250 YTL Dediler.Arkadaşlar 150 ytl civarı diyorlar.Acaba hangisi doğru bilemiyorum.( fiyat sorduğum yer İzmir opaz)2005 combo 1,3 cdtı ye takılır mı?
New Astra' Alıntı:Arkadaşlar söz verdiğim gibi bugun servise gittim. Cruise control ile akliniza takılan soruların cevabı olarak şunlaro söyleyeblirim. 1996 model vectra araca bile cruise control takıldığını öğrendim ama genelde 2000 model ve üzeri, easytronik, otomatik vites, düz vites olsun hemen hemen bütün opellere cuise control takılabiliyormuş. Özellikle sordum bunun z weya x motor ile alakasi war mı diye, alakası war ama ikisinede takılabiliyor sadece kullanılan malzeme birinde az birinde fazla oldugu için fiyatta biraz değişiklik oluyor. Genel olarak sizlere yardımcı olacak fiyat örneklerini verecek olursam..
Örneğin Astra G model bir araç için;
Cruise control: 104 ytl + Depreaj pedal sensörü: 20-40ytl veya arası + işçilik: 20 ytl = ortalama 160 ytl gibi bir fiyata takılabiliyor.
Ama bu fiyat aracınız da hazırlık varsa yani cruise control sitemine daha çok uyumlu ise.
Aracınızda hazirlik yoksa yani cruise control sitemine pek uyumlu değilse bu fiyat ortamala olarak 280-300 ytl oluyor.
Sonuç olarak; opel marka arabanıza cruise control takılabilir we bunun fiyatıda 130 ile 400 ytl arasında değişebiliyor. Bilgilerinize sunulur...
Serkan' Alıntı:15000 bakım için fiyat vermem zor çünkü bilmiyorum ama benim adımı verirsen sana yardımcı olacaktır ( Serkan)
PM atsaydin serkan kardeşimsaolasin ama çoktan yaptirdim bakimi
![]()