Cruise control tamamdir :)

Cruz Controlü opsiyon olarak verilen tüm modellerin hepsine oluyor.

bu işlere yabancıyım arkadaslar nerde bu servis , basın ekspreste oldugunu anladım da , TEM e dogru giderken sağda mı solda mı kalıyo ?
artı ben baska bir baslıkta okudum benim arabaya olmuyo heralde Astra G 1.6 ( X tipi motor ) Otomatik Vites ? bieln var mı?

halen 100 tl ye takılıyo mu bu arada bu Cruise Control ?

tşk

bu işlere yabancıyım arkadaslar nerde bu servis , basın ekspreste oldugunu anladım da , TEM e dogru giderken sağda mı solda mı kalıyo ?
artı ben baska bir baslıkta okudum benim arabaya olmuyo heralde Astra G 1.6 ( X tipi motor ) Otomatik Vites ? bieln var mı?

halen 100 tl ye takılıyo mu bu arada bu Cruise Control ?

tşk
evet olmuyor diye biliyorum. olduran yer olursa bana da haber verin. benimki de x motor.

TEM' doğru giderken sol tarafta kalıyor...

Citroen CTR diye biliniyor çevrede.Opel Yetkili Servisini alalı kısa bür süre oldu.

Corsa D 'ye oluyor.

Diğer araçlar için CTR servisinde çalışan Harun Usta ile konuşması gerek.

Ama oraya gittiğinizde size uçuk bir fiyat vereceklerdir.

Bu konu için Mustafa ile irtibata geçin.

O size gereken bilgileri söyleyecektir.

Saygılar...

TEM' doğru giderken sol tarafta kalıyor...

Citroen CTR diye biliniyor çevrede.Opel Yetkili Servisini alalı kısa bür süre oldu.

Corsa D 'ye oluyor.

Diğer araçlar için CTR servisinde çalışan Harun Usta ile konuşması gerek.

Ama oraya gittiğinizde size uçuk bir fiyat vereceklerdir.

Bu konu için Mustafa ile irtibata geçin.

O size gereken bilgileri söyleyecektir.

Saygılar...

tamam buldum yeri cumartesi gunu gittim , opel den ziyade Citroen servisine benziyo dışardan dediğin gibi. benimde bir sorunumu halledecekler inş. teşekkur ederim

benim motor z16 ile baslıyor olurmu astra g 2001 elegance

arkadaşlar ctrde harun usta sizleri bekliyor orası hem citroen hemde opel yetkili servistir

mustafa bende aranıza yeni katıldım bu olay çok mantıklı geldi fiyat çok uygun citroen de bu işi 100 tl ye halledecekkler mi peki ben de yptırıcam en kısa zamanda

Geri