Cruise Control vs. Alarm ! Tavsiyeniz önemli..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cocotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakalım şimdi araba serviste, baya kapsamlı bi aksesuar takımı söz konusu

xenon kit takılıo, sislere xenon görünümlü ampül takılıo, cam altına krom çıta takılıo, cruise takılıo, bi de kol dayama takılıo..

akşam olası sorunları memnuniyetleri paylaşıcam hepinizle ...sorular varsa cevaplarım da

coco resimleri beklerim xenon özellikle birde benim için sorsana fiyatı nedir normalde

Ya cruise kontrolü ne kdara takıyolar + cam altına krom çıtaları ne kdara yapıyorlar.Onları iletirsen sevinirim

Beyler çıktı araba servisten, ama yarım çıktı.

Servise bi gittim arabanın başında 10 kişi, ameliyat masasında kalmış hasta gibi bakıolar. Xenon uyum göstermemiş, 4 dakika yanıp sönüyomuş. Uraştılar baya olmadı. Çıkarttılar farları, test aracının farları takıp yolladılar beni.

Diğerleri ile ilgili tespitlerim şöyle;

Sislere 5000 K Philips amüller çok şık olmuş. Bembeyaz, güzel bi havası var. Aydınlatma ama sanırım sarıda daha iyiydi, ya da hava yamurlu diye bana bugün öyle geldi.

Orta kol dayama, eğer koltuğunuzu çok alçakta kullanıosanız biraz yüksekte kalıo. Ben koltuk ayarlarımı değiştirmek zorunda kaldım. Biraz yukarı aldım fln..Ama genelde kullanışlı birşey.

Cruise control, çok güzel bişiymiş tekrar anladım. Sadece uzun yol için değil akıcı trafikte de acayi karlı. 2. köprüden karşıya geçtim, 3. viteste 60 a kitledim trafik öyle akıodu yol bilgisayarı 3.5 - 4 litre gösterdi. Kendim 60 tutturmaya kasınca 6-7 leri görüorum gaza bas çek.

Krom çıtalar, ztn görsel bi olay zevke kalmış. Fiyatı 200 YTL yanılmıyorsam.

Bu arada, xenonun da markaya göre değişir fiyatı. Uzakdoğular 600-700.

Philips benimki 1300 ytl.

Ya cruise kontrolü ne kdara takıyolar + cam altına krom çıtaları ne kdara yapıyorlar.Onları iletirsen sevinirim

cruise gedizlerde 180 ...

ama forumda okumuştum odak 140 a takıomuş..

arabada göstergede fln varmış cruise yeri, sadece bi kol değişti bi de programlandı.

Opel'in bunu enjoy sp pakete koymama sebebi sadece ve sadece cosmo yu cazip hale getirmek, milletin almasını sağlamak. Yoksa ekstra maliyeti 0 olurdu opele. Koldaki plastik aynı plastik, alt yapı ztn var....

Bnm yorumum bu.

Essentia varsa ama cruise takılamıyor, bilgine.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.ENJOY var.bende yakın zamanda düşünüyorum cruise taktırmayı.

Geri