Cruise kontrol

Ynt: Cruise kontrol

sohayli link' Alıntı:
Aynen öyle bu kadar memnun kalacağımı bilseydim kesinlikle Cosmo  alırdım.
Nasip bakarsınız bir sonraki aracınız yeni seri astra olur inşallah allah gönlünüze göre versin

adRe J link' Alıntı:
Nasip bakarsınız bir sonraki aracınız yeni seri astra olur inşallah allah gönlünüze göre versin
Teşekkür ederim, Allah size de daha iyilerini nasip etsin.

Arkadaşlar aracımın göstergelerine baktığımda cc sembolü var güneş vurduğunda gördüm bu sizce neyi ifade ediyor cc sembolünün gösterge bölümünde olması???yorumlarınıza teşekkürler..

birşeyi ifade etmez hocam.aracınızda sis lambası da yok ama o da göstergede mevcut ama aktif değil.

aslında ben size samimi birşey söyleyim.takılamaz diye birşey yok.takılır.ama o cc bizim araçlardaki gibi çalışmaz.yani biz direksiyondan aracı hızlandırabiliyoruz,aracı yavaşlatabiliyoruz,hız limiti koyabiliyoruz,gaza bastıgımızda cc aktifken araba hızlanıyor frene bastıgımızda cc inaktif oluyor.ama siz bunu yapamazsanız.bunu sağlıklı bir şekilde aracınıza koymaları için beyinin ve gaz pedalının ordaki sistemin iyi kurulması lazım ki bunu yapacak servis bizim ülkede yok.bazı araçların bazı modellerine takılıyor ama astranın sistemi onlar kadar basit değil

Hayırlısı olsun bizde 2-3 yıla kadar full donanımlısını alırız..herkese teşekkürler...varsın cc olmasın biz ayarlarız gazımızı da hızımızıda :))..saygılar..

Geri