Cruze aldik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç hayırlı olsun,

sigorta konusunda ise, bana da herkes 500-700 fiyat veriyordu,

tanıdık sigortacım bile bu rakamları verirken, başka bir sigortacı benim 5 yıl bindiğim eski aracımın plakasını bulmuş ve onun hasarsızlığını göstererek 230 TL bedel çıkarttı axa'dan.

Yani böyle şeyler olabiliyor : )

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
aracı aldığımdan bu yana arıza lambasi yanıyordu. cumartesi günü sildirdim 90 km yaptım küt yine yandı ve araba ondan sonra eşşek oluyordu resmen.
cruze forumlarında sacit diye bir abi tsb bülteninde aynı benim sorundan bahsediyordu. selenoid valflerindeki filtrelerin tıkanması sonucunda anlık güç kaybı diye. pazar günü gittim sanayide tek açık bulduğum usta egzozcu ile söktük filtreleri kırdım. zaten heran yapmadığı için anlayamamıştım hemen ancak 50 km sonra lamba kendiliğinden söndü ve araçta en ufak sorun kalmadı...
astradada aynı valflerden varsa arkadaşlar direk kırıp atın :D

kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız:)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

teşekkür ederim arkadaşlar cümlemize inşallah...

Sacit abiyi öz abim gibi severim. Cruze konusunda kendisi bi dahidir. Bi sorununuz olduğunda sıkılmadan yardımcı olacaktır...

hayırlısı olsun abi allah kaza bela vermesinnn :)

vectra duruyor mert. onu satılığa koydum ancak satma niyetimiz pek yok. çok sevdi babam :D
bunu alıp satmak için aldım ama bunuda satamıyacağım sanırım. çok beğendim yahu :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:56 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:52 ----------

aldım ethem abi sağol :)
dediğin gibi herşeyiyle opel olduğu baştan sona belli :)
esp tc açıkken bariz daha yavaş devirleniyor. ama ben vectradan alışkınım zaten. çok bir performans aramıyorum ki beni kesti. çekmeköyden otobana girdim 4. vites 160 kadar bastım ki daha 5.600 civarıydı deviri. yakıt olarak ise alınca hemen sıfırladım 100 km yol yaptım bastım ani fren dur kalk sabah işe gelirkenki trafikte 7.9 lt gösterdi. çok yakıyor diye sağlam hurafeler dolaşıyormuş nette bunu anladım :D
kardeş hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Bende az önce bu konu ile ilgili yeni bir konu açmıştım senin konuyu gördüm.Bendede 2004 1.4 astra g var. bende yeni bi cruze almayı düşünüyorum.nette hep yok çekmiyor yok çok yakıyor,yok eşekten farkı yok diyorlar.acaba bu araba konusunda izlenimin ne ne kadar yakıyor mesala benzin? tüp takarsak ne kadar yakar? aklımda hep şübhe bıraktılarda .bu kullandığım astra ile yakıtı kıyaslarsak nedir acaba?

kardeş hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Bende az önce bu konu ile ilgili yeni bir konu açmıştım senin konuyu gördüm.Bendede 2004 1.4 astra g var. bende yeni bi cruze almayı düşünüyorum.nette hep yok çekmiyor yok çok yakıyor,yok eşekten farkı yok diyorlar.acaba bu araba konusunda izlenimin ne ne kadar yakıyor mesala benzin? tüp takarsak ne kadar yakar? aklımda hep şübhe bıraktılarda .bu kullandığım astra ile yakıtı kıyaslarsak nedir acaba?

0538 738 28 95 aksam 7 gibi ararsan sana detaylıca anlatırım abicim.

Geri