cruze opc jantlar

O laflar cruzu insigniayı çekemeyenlerindir...
Ethem Abiyi herkes bilir bu forumda neredeyse...Otomobil dünyasıyla nasıl içli dışlı olduğunu önceki aracını el emeği göz nuru hale nasıl getirdiğini hepimiz biliyoruz..Ardından böyle bir araç aldıysa ve üzerinde çalışıyorsa elbet bir bildiği vardır..Sizin gibi galantör insanların opel ve chevrolet kullanması bize de güç veriyor Ethem Abi..Takipteyiz :rakir:

dunyada mekan ahirette iman derler ya bide arabada janti ekliyorum ben iyi gunlerde kullan abi...

O laflar cruzu insigniayı çekemeyenlerindir...
Ethem Abiyi herkes bilir bu forumda neredeyse...Otomobil dünyasıyla nasıl içli dışlı olduğunu önceki aracını el emeği göz nuru hale nasıl getirdiğini hepimiz biliyoruz..Ardından böyle bir araç aldıysa ve üzerinde çalışıyorsa elbet bir bildiği vardır..Sizin gibi galantör insanların opel ve chevrolet kullanması bize de güç veriyor Ethem Abi..Takipteyiz :rakir:

teşekkürler . araç zaten sıkıntılı olsa çoktan satar ve sakın almayın derdim :)

gayet güzel gidiyor şimdilik....

dunyada mekan ahirette iman derler ya bide arabada janti ekliyorum ben iyi gunlerde kullan abi...

teşekkürler. jant gerçekten araca çok şey katıyor....

bu babalar anneler neden goremiyor bu arabalara jantin cok sey kattigini :))))

maşallah abı kazasız belasız kullan 17 4 bıjonu olsa bende alırdım hakıkıten opc jantı guzel :)

Çok yakışmış bu jantlar aracınıza,kazasız belasız sürüşler.

teşekkürler arkadaşlar. ben cruze başka jant düşünmedim . en güzel olanda bence bunlar.

Geri