Çukurlara dikkat edin...Marşpiyerler çarpabilir.

Ynt: Çukurlara dikkat edin...Marşpiyerler çarpabilir.

gecmiş olsun. Bende dönüşte marspiyeli kaldırımda bıraktım. Ciddi bir göçük var. Şimdilik onla yaşamayı ögrendim

geçmiş olsun, dikkat etmek lazım gerçekten

Gecen gun aracta 3 kisiydik kasiste aracin alti surttu
Bu kadar alcakmi bizim araclarimiz.

Aslında bizim araçlar diğer muadil araçlara göre daha yüksek bence.
lakin bende evin bahçesine girerken dönüşte kaldırma marşpiyeri vurmuştum çok üzüldüm sonra aracın çok altında kaldığı ve göçük olmadığını görünce sevindim. :)

tomacco link' Alıntı:
Aslında bizim araçlar diğer muadil araçlara göre daha yüksek bence.
lakin bende evin bahçesine girerken dönüşte kaldırma marşpiyeri vurmuştum çok üzüldüm sonra aracın çok altında kaldığı ve göçük olmadığını görünce sevindim. :)
mehmet arkaya 2 kişi binsin o zaman oturuyor araba kasislerde veya bozuk zemınde altı vuruyor

bulent_tnt link' Alıntı:
mehmet arkaya 2 kişi binsin o zaman oturuyor araba kasislerde veya bozuk zemınde altı vuruyor

Arkaya ben binsem yeter hatta.

benim de park ederken kavisli bir kaldırıma girmem sonucu göçtü marşpiyer. süre olarak ne kadar sürdü servis işlemi??  5 iş günü dediler serviste. bilgisi olan var mı ?

bulent_tnt link' Alıntı:

Evet ilk sayfadaki resimde görününen çukura girdiğimde arabada 4 kişiydik.

limnili link' Alıntı:
benim de park ederken kavisli bir kaldırıma girmem sonucu göçtü marşpiyer. süre olarak ne kadar sürdü servis işlemi??  5 iş günü dediler serviste. bilgisi olan var mı ?

Ben marşpiyer için bıraktığımda 4. gün aldım aracı.Tam olarak o kadar sürdü benimde.Ama uygunlarsa zannediyorum ki daha kısa sürede de yapabilirler.

bende ön tamponu çok sürttürüyorum, altındaki siyah parçayı iki kez kırdım o kadarda dikkat ediyorum.  :(

Geri