herşey bi yana güzel bi akşamdı ... sadece yarışın 2 kere durması ve cenkerin ilk defa peşimden gelmesi cnımı sıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herşey bi yana güzel bi akşamdı ... sadece yarışın 2 kere durması ve cenkerin ilk defa peşimden gelmesi cnımı sıktı
yaw abicim kaç tur bindirdik size sayamadım bile yapma gözünü seveyim
adı adem onu bilerek en son çıkardım piste ikinizi piste izlemek çok keyifliydi valaa kıyasıya çekişme bo çarpışmalı en son adem direkte kaldı bi direksiyona çıktı sonra indi koltuga dışardan izlemeliydiz süperdi süperr adam ikinci kez biniyordu idare et
ama engin senin performansın süperdi valla şaşırdım
onur ilk defa peşinden gelmekmi yarış 2 kere durmasaydı en az 1 tur yiyecektin benden ..bu akşama meydan okuyorum sana 125 tur nedersin:?
bırak ulen bıdı bıdı, kime kaç tur bindirdin?
artiz...
1 tur bindirdin o da adem arkadaşımız sağolsun. her geçmeye çalıştığımda darbe aldım :]
ne gibi süperdi muharrem?
engin daha önceki zamanlarından daha iyi bi zaman yaptın üstelik pisste bide adem vardı aklıma geldikce gülüyorum ademin direkte kalışına