Cumartesi Temizliği "Siyan İnci" RaBiosa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayfux

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhabalar cumartesi olunca bende bayadır yıkayamadığım ve ilgilenemediğim aracıma biraz vakit ayırdım ayrıca yeni aldığım Sonax Hızlı Cilayı deneme fırsatı buldum ve gerçekten çoook memnun kaldım kesinlikle öneririm ama 2 tane mikrofiber bezinizin olması şart tek bez yetmiyor..birisi dağıtıyor diğeri yediriyor..buyrun resimler..

DSC05271_zps751990d9.jpg

DSC05270_zps8a2b891f.jpg

DSC05269_zps39c98e13.jpg

DSC05268_zps2be631f9.jpg

DSC05267_zpsdc916eb5.jpg

DSC05266_zps101e6c7d.jpg

DSC05265_zps1d686122.jpg

DSC05264_zpsa67c5151.jpg

bu da 2 forum ortaklaşa aldığımız ve bize 100 liraya gelen aslında 150 lira olan araca özel Rusya dan ithalat 3d havuzlu paspas seti takılmış hali..

DSC05260_zpsc0cc063b.jpg

DSC05259_zpsd0923839.jpg

Güle güle kirletin :) gıcır gıcır olmuş. Bende bugün yıkattım(2 aydan sonra) ama yarın kar var :)

Abi siyah arabayı temızleyıp cılaladıktan sonrakı zevki hiçbişey vermıyor valla :) ayrıca surucu taraftakı sopada hoş hani, bendede su anda sopa degıl daha etkılı bı yontem varda ya cop yada beyzbol sopası alıcam :D Yanlız tespıhler kotu duruyor ben mılyoncudan aldım 2 yerede, tanesı 1.25 TL den parlak siyah rengınde daha hos duruyorlar :)
Güle güle kazasız belasız kullanmanız dılegımle ;)

Abi siyah arabayı temızleyıp cılaladıktan sonrakı zevki hiçbişey vermıyor valla :) ayrıca surucu taraftakı sopada hoş hani, bendede su anda sopa degıl daha etkılı bı yontem varda ya cop yada beyzbol sopası alıcam :D Yanlız tespıhler kotu duruyor ben mılyoncudan aldım 2 yerede, tanesı 1.25 TL den parlak siyah rengınde daha hos duruyorlar :)
Güle güle kazasız belasız kullanmanız dılegımle ;)
iyi yaparsın birisi ters yaparsa kafasına sağlam bi tane yerleştirirsin direk öldürürsün. tartışmada olmaz böylelikle. 3-5 sene yatar çıkarsın.trafikte yanlış yapanı uyarmak,hatasını söylemek gereksiz zaten. karşıdaki sinirliyle camı kapatıp neden yoluna hiçbirşey olmamış gibi devam edeceksin ki öldür gitsin dimi.
afadersiniz ama toplum olarak hayvanlaşıyoruz. davar mı güdüyorsunuz da arabada sopa bulunduruyorsunuz. (başka amaçla konulup orda kalmışsa sözüm meclisten dışarı)

iyi yaparsın birisi ters yaparsa kafasına sağlam bi tane yerleştirirsin direk öldürürsün. tartışmada olmaz böylelikle. 3-5 sene yatar çıkarsın.trafikte yanlış yapanı uyarmak,hatasını söylemek gereksiz zaten. karşıdaki sinirliyle camı kapatıp neden yoluna hiçbirşey olmamış gibi devam edeceksin ki öldür gitsin dimi.
afadersiniz ama toplum olarak hayvanlaşıyoruz. davar mı güdüyorsunuz da arabada sopa bulunduruyorsunuz. (başka amaçla konulup orda kalmışsa sözüm meclisten dışarı)

Aslında bi tane biber gazı da alınabilinir mantıklı :) Gerçi bu sıralar halkımız biber gazına ve copa bayagı bagısıklık kazanmıs durumda ama...

hocam ben 3 sene van da çalıştım iz bile olmayan yerlerden geçtim arabayla sürekli iller arası yolculuk yapıyorum ve yanımda ailem oluyor bunu hiç kullanmadım çok şükür ama en azından caydırıcı birşey olsun diye yanımda tutuyorum..siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yaşadığınız yer 2013 ü tam olarak yaşıyor yorumunuzdan belli ama Türkiyenin heryerindeki insanlar 2013 ü yaşamıyor ailem için kendim için tedbirli olmakta fayda var..

Benım anlamadıgım 1 kısı cıkıp boyle birsey soyleyınce toplum zararlısı ılan edıyorsunuz... Pekı sunu hayal edın , ufak bı hatam var adam onume cektı durdu aldı sopasını ındı arabadan napacagım o anda ? Abı ayagının altını yıyım dıyıp yalvarıyımmı ? İnsanlarımız dedıgın gıbı hayvanlasıyor , kendımızı bı sekılde savunabılmemız lazım , zaten kımsenın hatasıyla sorgulayacak halımız yok...
İnsanlık hali denır , olur denir , cana gelecegıne mala gelsın denır...

hocam ben 3 sene van da çalıştım iz bile olmayan yerlerden geçtim arabayla sürekli iller arası yolculuk yapıyorum ve yanımda ailem oluyor bunu hiç kullanmadım çok şükür ama en azından caydırıcı birşey olsun diye yanımda tutuyorum..siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yaşadığınız yer 2013 ü tam olarak yaşıyor yorumunuzdan belli ama Türkiyenin heryerindeki insanlar 2013 ü yaşamıyor ailem için kendim için tedbirli olmakta fayda var..

Kesınlıkle bu konuda haklısınız boyle bı durumda hemen sorgulanmaktan bıktım ; ALLAH KULLANMAK NASIP ETMESIN denılınmesı yerıne , vur adamı ölsün yada oda vursun senı gencecıksın öl , hapise git... Bu ne ya insanlara ne yapmak ıstıyosunuz anlamadım ben...
Bakın herkes medeni degil sadece van degil bu durum ızmırde , istanbulda dahı mevcut...

Bakın ben bebeklıgımden bu yana babamın 2 adet silahı vardır ve 2 side evde asla ama asla saklanmaz yerleri bellidir hatta bazen öyle komidinin üstünde durur, babam sırf biz merak etmeyelım dıye ormanlık arazide şişe vurmaca vs yaptırtıp merakımızı büyüme çagımızda gidermiştir ve ne kardesim nede ben asla ama asla evde sılaha elımızı surmeyız neden dokunalım ki? Onemlı olan bu ergınlıge erısebılmek , ben ıspartaya universiteyi kazandıgımda babam bana silahının birini vericekti ''oglum el memleketine gidiyosun olur ya ınsanlar kötü , bu konuda sana güvenıyorum dedi'' ve ben universiteyi kazandıgımda 17 yasımdaydım... Ben ergenlık falan yasamadım yasayamadım... oyle malca tripler yok bizde , her yamuk yapana sılah dogrultacak olsak ilk hatamda kendı kafama sıkardım.
Konusmak için konusmayın...

Son düzenleme:
Geri