7 Ocak 2013 #21 Mst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2012 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Siyah Astra H'lar çok hoş görünüyor, Maşallah.
7 Ocak 2013 Konuyu Başlatan #22 tayfux Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 30 Eki 2006 Mesajlar 1,006 Tepkime puanı 271 Puanları 83 Siteyi ziyaret et Mst' Alıntı: Siyah Astra H'lar çok hoş görünüyor, Maşallah. Genişletmek için tıkla ... aynen hocam..bugün de kar yağdı su tutmadı o yönden iyiymiş..
Mst' Alıntı: Siyah Astra H'lar çok hoş görünüyor, Maşallah. Genişletmek için tıkla ... aynen hocam..bugün de kar yağdı su tutmadı o yönden iyiymiş..
10 Ocak 2013 #23 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et zopalı astra hehehe yav kaç dakka baktım göremedim ha zopayı.. nasıl bi dikkatmiş.. maşallah arabaya.. hocam aman zopalayım derken zopa yemede tedbir olarak taşı tabi..
zopalı astra hehehe yav kaç dakka baktım göremedim ha zopayı.. nasıl bi dikkatmiş.. maşallah arabaya.. hocam aman zopalayım derken zopa yemede tedbir olarak taşı tabi..