cut-off sistemi mevcut mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cut-off sıstemı varsa cok ıyı ozaman
ama yol bılgısayarı olmayan araclarda bunu gormek mumkun degıl
gl gls gıbı bunlardada mevcut mudur?

benım bıldıgım enjeksıyonlu sısteme sahıp butun arabalarda bu olay var...
Tam enjeksiyonluların hepsinde bu sistem mevcuttur.

benım arabamda dızel genelde dusuk vıteslerde ayagımı gazdan anı bıcımde cekınde arba sankı frene basmıs gıbı one sert bır sekılde yıgılıyor bunun sebebıde cut off olmayısından olabılırmı yoksa bır sorunun habercısımı acaba bılgısı olan arkadaslar cevaplarsa sevınırım

benım arabamda dızel genelde dusuk vıteslerde ayagımı gazdan anı bıcımde cekınde arba sankı frene basmıs gıbı one sert bır sekılde yıgılıyor bunun sebebıde cut off olmayısından olabılırmı yoksa bır sorunun habercısımı acaba bılgısı olan arkadaslar cevaplarsa sevınırım
bunla alakalı degıl o
debriyaj baskısından olabılır

Bu durumda motor katalitik konvertordeki yakılmadan atılmış benzini kullanıyor diye duymuştum.
Arkadaşım.Bu söylediğn olmaz.EGR sistemi sadece yanmayı kötüleştirmek ve eksozdan nitrojenoksit gazının çıkmasını engellemek için çalışır..

FuL enjeksiyon (Ateşleme ve yakıt sistemi) yani yeninesil enjeksiyon sistemlerinin hepsinde mevcut aracınız büyük ihtimalle motronik enjeksiyon sistemini barındırıyordurenjeksiyyon sistemlerini incelersek çok fazla ayrıntı var k-jetronik KE jetronik L jetronik L1 L2 L3 motronic gibi... eğer motronic enjeksiyon sistemi varsa muhakkak cut-off sistemi vardır saygılarımla...

pekı sıralı sıstem lpg
kullanımında da gecerlı mı?
sadece benzın ıcın mı?

sadece benzin için geçerli çünkü cut off sistemi ECu lu araçlarda sadece benzin için tasarlanmış..sanmıyorum sıralı sistemde olacağını. saygılar...

analdım zaten denedım bostayken daha az yaktı
vıtesde sıralı sıstemde gıttım 20 30 km buldu
bılgı ıcın tesekkurler........

Geri