Merhaba Arkadaşlar,
Uzun bir süredir foruma giremiyorum. Öok yoğun zamanlar geçirdim bu sıralar biraz rahatladım, hemen damladım
. Bir süredir benim canımı sıkan bir olay vardı. Cd dinlemek için Cyclone'da bu çin malı cihazın saçma arayüzünden dinlemek zorunda kalmak. Dvd oynatıcımda da bir süredir sürtme problemi olduğu için hafta sonu aracımı servise götürerek dvd sürücüsünü söktürüp garantiye yollattım. Geçici olarak cd sürücüyü bağladılar, ancak kablosunu ters bağladıkları için kullanamıyordum. Bu vesile ile aracın ön konsolunu açarak sisteme el attım. Cd sürücü bağlantısını düzelterek konsolu topladım. Ve sonra fark ettim ki Cyclone config.ini de Dvd ile ilgili bir bölümü otomatik değiştirerek Dvd ayarlarını devreden çıkarttı. Aracın kendi menüsü devreye girdi. Ve çok güzel bir birleşim oldu.
Cd taktığımda şuan aracın orjinal menusunden çalıyor ve orjinal cdlerde parça adına kadar gösteriyor. Direksiyon kontrolleri cd dinlerken ters çalışmıyor artık. Ve cd dinleme hariç diğer tüm özellikler Cyclone üzerinden devam ediyor. Dvd medya kullanmıyordum zaten çok güzel oldu bu şekilde bırakmayı planliyorum. Eğer merak edenler varsa bir video ile durumu anlatabilirim. Hatta konsolu açmadan config.ini'den "have_dvd= int,1" satırını "have_dvd= int,0" şeklinde değiştirerek orjinal aracın menüsüne muhtemelen dönebileceksiniz.
Uzun bir süredir foruma giremiyorum. Öok yoğun zamanlar geçirdim bu sıralar biraz rahatladım, hemen damladım

Cd taktığımda şuan aracın orjinal menusunden çalıyor ve orjinal cdlerde parça adına kadar gösteriyor. Direksiyon kontrolleri cd dinlerken ters çalışmıyor artık. Ve cd dinleme hariç diğer tüm özellikler Cyclone üzerinden devam ediyor. Dvd medya kullanmıyordum zaten çok güzel oldu bu şekilde bırakmayı planliyorum. Eğer merak edenler varsa bir video ile durumu anlatabilirim. Hatta konsolu açmadan config.ini'den "have_dvd= int,1" satırını "have_dvd= int,0" şeklinde değiştirerek orjinal aracın menüsüne muhtemelen dönebileceksiniz.