cyclone mıkrofon ve anten yeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: cyclone mıkrofon ve anten yeri

Benimkide ogs kapaginin en ust tarafida bosluk var oraya yapmislar hic gorunmuyo birthdayy

söksem diyrum araçta zaten bluetoot var.

Bülent kardeşim bişey soracağım.Bu bizim aletlerde dimmer (gece gösterge ışıklarının kısık yapılması) özelliği yokmu?Ben göstergelerin ışığını kıstığımda cylone nun (özellikle radyo ve usb den müzik rinlerkenki ekran) ışığı kısılmıyor.Bazen geceleri rahatsız ediyor.Ben mi yapamıyorum bilmiyorum... :(

Bildiğim kadarıyla ışıklar kısılmıyor sadece navigasyon açıkken gece gündüz modu var onun haricinde ışıklarla oynanmıyor sanırım.

Oo hayırlı uğurlu olsun Bülent, şimdi araba tastamam oldu, yakışır sana. (:

Uşak güle güler kullan, benimkinin mikrofonu "at ve kelebek" espirisini taze tutan bir yerde..

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla ışıklar kısılmıyor sadece navigasyon açıkken gece gündüz modu var onun haricinde ışıklarla oynanmıyor sanırım.
Evet gece çok parlak yanıyor insanın gözünü alıyor.Bence problem niye böyle bi şey düşünülmez hayret yani :(

mertandur link' Alıntı:
Evet gece çok parlak yanıyor insanın gözünü alıyor.Bence problem niye böyle bi şey düşünülmez hayret yani :(

osd ayarlarından brightness ve contrast var,oradan parlaklığı düşürebiliyorsunuz
brightness'ı düşürdükçe parlaklığı azalıyor
OSD menüye tv üzerine gelin yukarıda ekranın ortasında osd yazıyor iki kez tıklayın brightness var
oradan azaltabiliyorsunuz parlaklığı ya da kontrastı

bulent_tnt link' Alıntı:
Arkadaşlar malum cogu arkadaşım bılıyor gecen hafta cyclone taktırdım oncelıkle cyclone tercıh sebebı aracla bırebır uyumlu olması aracta aksesuarların cok sırıtması hoşuma gıtmıyor yani herkez gıbı orjınal olmasını ıstedım sımdıye kadar gordugum araclarda bluetooth mıkrofonu ve tv antenı gorunur yerlerdeydi ben farklı yerlere montaj yaptırdım bundan sonra taktıracak arkadaşlarada bilgi olması ıçin sizinle paylaşıyorum..

teşekkürler paylaşım için
bu arada hayırlı olsun, nasıl ilk izleniminiz?

Bülent abi hayırlı olsun, güle güle kullan.  :)

Geri