Ynt: cyclone multimedya hankkında ......
Youtube da var oradan inceleyin. Burada da vardır sanırım
Youtube da var oradan inceleyin. Burada da vardır sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayrak link' Alıntı:android işletim sistemli bir multimedya cihazın incelemesi varmı forumda?
madmax50 link' Alıntı:Paranıza yazık etmeyin, ben cyclone inceledim ve navimaster aldım. 1500 TL verecek olsaydım android alırdım. Cyclone 1000 lira olsa yine navimaster alırım 700'e. Cyclone'un güzel menüsü ve müzik çalarda direksiyon kontrolü dışında navimasterdan farkı yok. Geleceğe yatırım için andorid almak çok daha mantıklı.
Astra j android
Öyle bisey olsaydi android diye 2 kati fiyata satarlardi sanmiyorum.ademyilmaz link' Alıntı:cyclone cihazımıza android işletim sistemi kurabilir miyiz arkadaşlar bence mantıklı neden olmasın mac makinalara windows kurulabiliyo bence bu işlemi rahatlıkla yapabiliriz bu konu hakkında bi fikri olan var mı
ademyilmaz link' Alıntı:cyclone cihazımıza android işletim sistemi kurabilir miyiz arkadaşlar bence mantıklı neden olmasın mac makinalara windows kurulabiliyo bence bu işlemi rahatlıkla yapabiliriz bu konu hakkında bi fikri olan var mı