Cyclone Navigasyon hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OGOKTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cyclone Navigasyon hakkında yardım

DERSİMLİ link' Alıntı:
sizdeki yazılımda büyük ihtimal ile igo olabilir.

Bilemiyorum ama görseli çok basit gibi geldi, akşama anlayacağız ne olduğunu Ovacık'lı hemşerim :) 3'ü 1 arada forumunu okurken bir yerde Ovacık'lı olduğunuzu yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam. Ben de Ovacık'lıyım, nüfusum Karabük Ovacık bütün Ovacık'lılar hemşerim sayılır :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Bilemiyorum ama görseli çok basit gibi geldi, akşama anlayacağız ne olduğunu Ovacık'lı hemşerim :) 3'ü 1 arada forumunu okurken bir yerde Ovacık'lı olduğunuzu yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsam. Ben de Ovacık'lıyım, nüfusum Karabük Ovacık bütün Ovacık'lılar hemşerim sayılır :)

Çok teşekkür ederim, o içinin güzelliği sağol hepimiz burada hemşeri hepimiz arkadaşız.

OGOKTAS link' Alıntı:
Ben aracı ikinci el aldım ve aracı aldığımda üzerinde Cyclone vardı, bildiğim kadarıyla üzerinde ilk kurulan navi var çünkü satıcı arkadaş bana sanırım 3 defa ücretsiz güncelleme hakkım vardı 1. için dosyaları istedim ama güncellemeyi başaramadım demişti ve bana bu dosyaları vermişti. Akıl mantık olarak kesinlikle çıkış olması gerekiyor ama biz göremedik sanırım. Her neyse akşam baktığımda durumu sizlerle paylaşırım. Ayrıca başka bir konuda gördüm Bülent Bey herkese İgo linki vermiş sanırım navi olarak daha başarılı. Daha sonrada İgo'yu yüklemeye çalışırım.
muhtemelen dont panic yukludur.
Naviyi biraz kurcalayin hakkinda kismi var ordaki seri numarasiyla cyclone sitesinden guncelleyip cihaza atabilirsin.
Tabii biraz karisik is yapayom diye cihazi cokertmekte var.

DERSİMLİ link' Alıntı:
ևok teşekkür ederim, o içinin güzelliği sağol hepimiz burada hemşeri hepimiz arkadaşız.
yooo biz hemseri degiliz.  011zaa
Gene buldun bi ahbap bakalim.

B֜LENT link' Alıntı:
yooo biz hemseri degiliz.  011zaa
Gene buldun bi ahbap bakalim.

niye sen kutuplardanmı geldin? bu topraklar içinde hepimiz hemşeriyiz ama sen beni hemşeri olarak istemiyorsan seni kuala lumpur'a gönderelim.  005hihih

BÜLENT link' Alıntı:
muhtemelen dont panic yukludur.
Naviyi biraz kurcalayin hakkinda kismi var ordaki seri numarasiyla cyclone sitesinden guncelleyip cihaza atabilirsin.
Tabii biraz karisik is yapayom diye cihazi cokertmekte var.

Vakit bulup birturlu detayli inceleyemedim ama buhafta 29 ekim nedeniyle Cumadan Carsambaya 4 gun tatil bol bol kurcalar hallederim diye tahmin ediyorum. Diger konularda da cyclone ile ilgili cok faydali bilgiler var ama zaman ayirip detayli okumak gerekiyor

DERSİMLİ link' Alıntı:
Çok teşekkür ederim, o içinin güzelliği sağol hepimiz burada hemşeri hepimiz arkadaşız.

Tesekkur ederim Kuala lumpur hemseri olmasada dost ve kardes ulkedir :)

DERSİMLİ link' Alıntı:
niye sen kutuplardanmı geldin? bu topraklar içinde hepimiz hemşeriyiz ama sen beni hemşeri olarak istemiyorsan seni kuala lumpur'a gönderelim.  005hihih
Nereye gonderecen nereye  005hihih
Haritada soyledigin yeri goster söz gidicem.
Cumartesi aksam ustu şu köyden gelen urunleri getir söz kola benden.  011zaa

Sonunda buldum zaten olmamasi sacma olurdu da insan bulamayinca sacma sapn yerlerde ariyor. İlk resimde ensagdaki ikona basip acilan pencerede en soldaki arama ikonunun hemen yanindaki ikona basinca cikabildim cok sukur :)

Ekli dosyalar

• 2013-10-24 20.35.03.webp
    2013-10-24 20.35.03.webp
    12.9 KB · Görüntüleme: 26
  • 2013-10-24 20.34.44.webp
    2013-10-24 20.34.44.webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 24
Ynt: Cyclone Navigasyon hakkýnda yardým

Ayrica asagidaki ilk resimde navi versiyonu ikinci resimde de harita versiyonu var sanirim oneriniz nedir bunin yerine yeni bir navi programi ve harita yuklemelimiyim?

Ekli dosyalar

• 2013-10-24 20.31.19.webp
    2013-10-24 20.31.19.webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 24
Geri