Cyclone navigasyon taktirma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cyclone navigasyon taktirma

B֜LENT link' Alıntı:
SD kart cihazin arkasinda ulasmak icin cihazi sokmeniz lazim. 
Neyi guncelliceksiniz. ?
Navi programini ise usb den guncelliyebilirsiniz. 

Evet Harita güncellemesi için sormuştum. Sitede bulunan konuları buldum buraya yazdıktan sonra. SD karta kolay yolla ulaşılmıyormuş. . Nasıl yapılacağına bakıyorum şimdi sitede. Sağolsunlar buradaki paylaşımlar var. Ama öncelikle programı indirmem gerekiyor.
cevap için teşekkürler..

az once arabama dikkatli bakdıgımda arabayı satın alırken krom cam cıtası taktırmısdım. neyazıkki cam cıtalaları yerinden cıkmıs bosluk olarak duruyor bunada cok canım sıkıldı. yarın arabayı satın aldıgım kisıyi arayıp yeniden yapılmasını soyluycem. endisem yeniden yapılıp birdaha aynı olayın yasanması. bunun icin ne yapmalıyım bilemiyorum

ahmet77 link' Alıntı:
az once arabama dikkatli bakdıgımda arabayı satın alırken krom cam cıtası taktırmısdım. neyazıkki cam cıtalaları yerinden cıkmıs bosluk olarak duruyor bunada cok canım sıkıldı. yarın arabayı satın aldıgım kisıyi arayıp yeniden yapılmasını soyluycem. endisem yeniden yapılıp birdaha aynı olayın yasanması. bunun icin ne yapmalıyım bilemiyorum
bence omsa taktır yada ebaydan bak daha kaliteli olanlar var ben omsa taktırdım bir yıl olacak ilk gün ki gibi maşallah...

bu arada naviin marka navigasyon tavsiye ederim gerçekten çok başarılı.

Ekli dosyalar

• IMG_20140102_135333kkk.webp
    IMG_20140102_135333kkk.webp
    15.4 KB · Görüntüleme: 260
  • IMG_20140102_135340kkk.webp
    IMG_20140102_135340kkk.webp
    33.3 KB · Görüntüleme: 267

omsa marka yetkili servisde oluyormu yarın sorucam. siz nerde takdırdınız. acaba cıtaları sokerken siyah plastik cereceveye zarar vericeklermi. bide titiz nikelaj diye biryer var yarın orayı arıycam. ama once servisde yeniden yaptırıcam. omsa markayı da sorucam.

tesekkurler. gercekden durusu cok guzel. bu markayıda arastırıcam. radyo navigasyon ve geri gorus kamerada bir sıkıntı olmuyor herhalde

ben netten aldım çıtaları aksesuarcıya taktırdım. Servis de olur mu bilmiyorum ama titiz nikelajdan uzak durun derim en kalitesizi bana göre.

ahmet77 link' Alıntı:
tesekkurler. gercekden durusu cok guzel. bu markayıda arastırıcam. radyo navigasyon ve geri gorus kamerada bir sıkıntı olmuyor herhalde
Ben hiçbir şekilde su ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım çok başarılı özellikle cd 300 den çok daha başarılı.

gercekden durusu cok guzel. yarın sorucam ne marka cam cıtası takmıslar. surekli bu sorunu yasıycakmıyım bilemiyorum. navigayonuda arastırıcam.

Geri