Ynt: Cyclone Txt oluşturma(yavaşlama) sorununa çözüm
eğer o çalışırsa en dolu ve güncel sürüm budur ama 500 mb civarı biraz geç iner
Link
eğer o çalışırsa en dolu ve güncel sürüm budur ama 500 mb civarı biraz geç iner
Link
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mazlumas link' Alıntı:Slm aynı sorunu ben de yasıyorum hatta ilk ben dile getirdim sanırım forumda bugün navigasyonumu değiştirdiler fakat aynı gün içinde binlerce dosya tekrar kopyalandı uzun süredir formada giremiyorum bugun tekrar girdim çözümü denedim hersey oldu ama navigasyonum calısmadı haritaya girmedi benim navigasyonum dont panic onun için olabilir mi ne yapmam gerekiyor dont panicte calısması için acil bilgi verirseniz sevinirim suan kucağımda pc elimde navi kalemi arabanın içinde oturuyorumda şimdiden teşekkürler
benim virüs sorunu çözüldü üretmiyo ama ilk gün ürettikleri kaldıryanwilliams link' Alıntı:Benim navide dont panic ti bende duzeltmeye calisirken komple navi çöktü servise gittim tabi elwman bakti dosyalarin bazilari yok abi konsolu sokmem lazim dedi karti degistirdi icindede teleatlas yuklu olan navi yukledi eskiden araca binerken cyclone un acilmasi 2dakikayi buluyodu simdi 10 sn de aciliyo eski kartta virus varmis ondan boyle oluyomuss
mazlumas link' Alıntı:benim virüs sorunu çözüldü üretmiyo ama ilk gün ürettikleri kaldı