Cylone Skin

Ynt: Cylone Skin

Evet şimdilik o ekrana bişey yapılamıyor ama çalışmalarım devam ediyor sistem yazılımında değişiklik yapıyorum o ekranı değiştirebilmek için 1-2 deneme yaptım fakat stabil olmadı kesin çözüme ulaştığımda paylaşım yapıcam izlemede kalın :D

Geçenlerde kırmızı ışıkta beklerken cd çaları açtım, bir de baktım yandaki yolcu minibüsü komple bana doğru bakıyor.

Mübarek o kadar çiğ bir mavi zemin aydınlatmasına ve basit yazı karakterlerine sahipki, 2000 li yılların dandik vcd player menü ekranları gibi aynı!!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Geçenlerde kırmızı ışıkta beklerken cd çaları açtım, bir de baktım yandaki yolcu minibüsü komple bana doğru bakıyor.

Mübarek o kadar çiğ bir mavi zemin aydınlatmasına ve basit yazı karakterlerine sahipki, 2000 li yılların dandik vcd player menü ekranları gibi aynı!!

Roadstar. (((:

Tolga KARACA link' Alıntı:

gibi değil aynısı diyebilirz

Sunny, YuMaTu, Premier, Trimax vb vb  :)

astraowner link' Alıntı:
bizimkide çin malı olduğun için direk araklama yapmışlar :)

Yahu sorma, arabaya biniyorum kapıları kapatıyorum resmen kaya parçası gibi, buram buram kalite.. Sonra yarım kontak yapıyorum Cyclone da ևince yazılar çıkıyor yarım saniyeliğine ..  31agryyy

benimkinde öyle sorunlar yok iyiki açıyorum direk ekran geliyor yazı falan yok

Yarım kontakta tüm gösterge ışıklarının sönmesini bekledikten sonra marşa basınca dediğim Çince yazı çıkıyor ama çok kısa bir süre; yarım sn ya var ya yok.

Aslını belli edip kaçıyor namussuz.

necvox ta yok sanırım öyle birşey bugüne kadar hiç görmedim hatta bugün çok net hatırlıyorum marşa basınca ekran karardı ve direk geldi cyclone a özgü birşey heralde

Geri