- Konuyu Başlatan
ya şimdi yine baba parası muhabbetine başlamayalım..
babamın bana üniversiteyi kazanmam halinde 8-9.000 liralık araç sözü vardı, kısmet olmadı alamadık.
bende şimdi Kadett yada 1303 s için imkan oluşturmaya çalışıyorum. altı üstü 3-4.000 tl
para nasıl kazanılır, nasıl harcanır gayet iyi biliyorum.
yeteri kadar hayat ve iş tecrübesi edindim.
karşımızdaki kişileri bilmeden hakkında yorum yapmayalım isterseniz.
bende sizin yazınızdan sizin "parayı kendisi zor kazanmış, geri kalan herkesi küçük görüp baba parasıyla yaşadığını düşünen" birisi olduğunuzu söyleyebilirmiyim?
bazı değerlendirmelerde bulunmak için de illa kendi paramızı kazanıp otomobil almamız gerekmediğini düşünüyorum.
edindiğim bilgileri, deneyimleri babam bana parayla almıyor, ben kendim araştırıp öğreniyorum
Dacia'nın da nasıl bir otomobil olduğunu anlayacak birisi olduğumu düşünüyorum.
neyse,
arkadaş "ben bu arabayı beğeniyorum, geri kalan önemli değil" dese sorun yok.
ama "binmeden ön yargıyla bakıyorlar" gibi yazı yazmasına karşı öyle bir cevap verme gereği duydum. arabaya bindim, yorumumu yapıyorum.
Skoda'nın VW alt firması olduğu gibi Dacia'yı da öyle göstermeye çalışmış ama Renault ne ki Dacia ne olsun?
bende de imkanım olsa hiç düşünmeden Insignia OPC'ye parayı yatıracak sevgi var. ama BMW forumlarına gidip bu paraya BMW'de alınabiliyor ama Opel'e binmeden kötü düşünüyorsunuz, Opel şöyle Opel böyle diyemem değil mi?
bu benim o otomobile karşı olan kendi sevgim.
yani kendi kendimizi tatmin etmek için yapılan iyi yorumlara sevinip, olumsuz yorumlara da b*k atıyosun demek... amaçsızlık bence..
gerçekleri görmek istemiyorsa, arabasıyla mutlu rüyalar dilerim
Arkadaşım Sen Sence Kırıcı Konuşmuyosun Ama İnneleyici Konuşuyosun Dalga Geçermiş Gibi Arabasıyla Mutlu Rüyalar Filan Dilerim. Yakışı Kalmıyo Ben Arabamdan Memnunum Dacia'da On Numara Bir Araç Kimseyede Herhangi Bir La Söyletmem. Senin Örnek Gösterdiğin Araçlar 70-80 Bin TL'lik Araçlar. Renault Neyki Dacia Ne OLsun Bu Laf Nedir Böyle ? O Zaman TR'de Çok Keriz Herkes Arabadan Anlamıyo TR'de En çok Tutulan Satılan 2 Pazarı Olan Araba Renault Peynir Ekmek Gibi Satılyo Bunun %50 Keriz Diyelim Diğer %50'demi Keriz. Bir Senmisin Memlekette Uyanık Senin Beklentin Heralde Bir Aracın Uçması Benim Arabamda Airbag+Hava Yastığı+Klima+Yol Bilgisarı+Otomatik Dikiz Aynası Ayarlama+Otomatik Camlar Vs. Vs. Saymadım Çok Güzel Özellikler Var. 2007-2008 Model Arabayıda Adam Sana Bu Paraya İyide Gidiyo 2-3 Senede Garanti Verio Tüp Takmazsan Sorunsuz Bakımlarını Yaparsan. Ömür Boyu Bin Diyor Bizim Günlük 150-200Km Geziyoruz. Devir Saati 5000-6000 Burda Biz Mercedesi Eleştirmiyoruz 60-70-80 Binlik Arabaları Eleştirmiyoruz 15-20Tl Arası Bir Aracı Eleştiriyoruz Yükselerden Uçan Kartal Sen Neyden Bahsediyosun.Sen Renaul'tu Dacia Biraz Daha İncele En İyisi Hadi
Son düzenleme: