daha ne yapabilirim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lotu1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lotu1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar...
Aracımda resimlerdede görüldüğü gibi 16 jant apex yay 4,5 cm düşürdük kule gergisi monza xenon kısalarda film cam ve powerbox mevcut. şu anda ibrenin sonunu görüyor ve virajlara istediğim hızda girebiliyorum veya çok rahatlıkla 120-140 km hızla la giderken 60-70 derece yanlayıp toplayabiliyorum. Powerbox sayesinde düşük devirlerde boğulmada yok artık fakat beni pekde tatmin etmiyor. Özellikle rampa çıkışlarında 120-140 km arasında takılıyorki beni bu uyuz ediyor. Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve aracım için en son düşündüklerim şu anda 95 hp motor gücünü 140 - 150 hp yapıp 300 torku yakalamak ve vitesi yeni corsa 90 hpledeki gibi 6 ileri yapmak. Aklıma takılan tek soru şu 6 ileri olayı sizce olurmu. Biraz fazla fantazi yaptım sanırım.:) Yada bunları bırakıp blow off , hava kanallı spor disk, ledli stop, hafif abartı olmayan bir bodykit ve egzos bunları yapmayamı başlasam. Elinde sonunda hepsi olacak ama sıradaki işlemin hangisi olması hakkında önerilerinizi bekliyorum.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=17884

Son düzenleme:
maşallah dediklerin bence yeterli sen inceden bady kit olayına başla 6 ileri bence çok zor şanzuman felan değişmesi gerekir gerekirse debriyaj baskı balata felan bile değişmen gerekirki bence değişmeden de olmaz 6 ileri olayını sen boş ver bady kit felan yaptır müzik sistemi vs hoş olur kazasız belasız sürmeler

ben olsam sade bi spoiler,siyah tabanlı ledli stop,güzel bi son susturucu ve motora modifiye yaparım.turbo büyütme gibi işlem ve buna baglı olarak degismesi gereeken ekipmanlar oldukca vakit ve nakit alır sanırım:)

pek yapacak birşey kalmamış sanırım bady kit le arabayı sonlandırsan yeter yada arabayı değiştir

maşallah dediklerin bence yeterli sen inceden bady kit olayına başla 6 ileri bence çok zor şanzuman felan değişmesi gerekir gerekirse debriyaj baskı balata felan bile değişmen gerekirki bence değişmeden de olmaz 6 ileri olayını sen boş ver bady kit felan yaptır müzik sistemi vs hoş olur kazasız belasız sürmeler

body kit we ses sistemi yaptırırsan daha ii olacağını düşünüyorum:good::good::good:

benim sahsi görüsüm , arabanin disinda cok satafat sevmem. yay, 17-19 arasi ( arabasina göre) jant, eksoz, ve tabiyki bas sesi. asil önemli olan kaputun altidir, örnegin abartisiz eski kasa bi tigra veya corsa ve c20let motor, benim icin yeter ve atar. gaza bastigimda yanimdaki arabanin icindeki saskin surati görmek ( :eek: ), bana haz verir ( :kop: ).

o yüzden önerim motor modifiyesidir, motoru 150 a cikarabilirsen arkasindan 6 ileri olayinin üzerine düs bence.

Arabayı değiştirmek hiç istemiyorum birçok araç kullandım bu araç kadar hiçbiri zevk vermedi... Ses sistemi hiç aklıma gelmemişti sonuçta yolda birisiyle kapışırken ses sisteminin bir önemi olmuyor belki ondardır ama en son olarak onuda zevk amaçlı düşünüyorum :) aklıma ilk bodykit yaptırmalıyım geliyor zaten arka tomponda çatlak var bu vesileyle onuda aradan çıkartırım :) tavsiyeleriniz için teşekkürler...iyi forumlar...

turbonun tirübünleriyle oyna ist'de yapan vardır mutlaka araştır seni tatmin etçek güç ve torka ulaşırsın ama custom bişi olacağı için güvendiğin kişilere yaptır,çünkü biraz sorunluymuş uygulama süreci ve zormuş die duydum.

senin kadar kaçığını ilk gördüm:D yanlış anlama kötü anlamda değil.. arabanın vites sayısını arttırmak falan.. bizde sadece mavi park ampülleri var yaw daha ehuehue:D 120 140 la giderken yanlamak falan çok tehlikeli gibi geldi bana ama çok rahat yapıyorum diyosan sıradan bişey demekki senin için

tirbünlerle oynannıp iyi performans almak mümkün mesela 6 bıçak yerine 8 falna takıyorular daa iyio luyo tabi bunları yapıyım derken komple turboyu öldürmekte var

bdie piston ve piston kolların bu gücü kaldırcakmı sonucta 1.3 bi motor

Geri