Abi resimli bir şekilde anlatacağım bir adres varsa oraya konu olarak açayım resimli anlatımını... arkadaşlarımızda faydalanmış olur.
Sen öncelikle "laf lafı açıyor" kısmına konuyu aç ben gerekeni yaparım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi resimli bir şekilde anlatacağım bir adres varsa oraya konu olarak açayım resimli anlatımını... arkadaşlarımızda faydalanmış olur.
Ben anlatayım.Ekrandayken print screen tuşuna basın, sonra bir paint dosyası açıp oraya kopyalayın.Buna resim çekme de deniyor halk arasında.
Tekrar merhaba,
ekran görüntülerini almıştım, bilgisayarımda kayıtlı. Daha güvenli olması için bugün mail ortamına taşıdım.
şimdi sormak istediğim bi kaç şey var benim için çok önemli konu hakkında yapıcı fikir ve yorumlarınızı bekliyorum
Aracı almadan önce arkadaşımın gerek yok demesine ragmen ısrarla aracı yetkili servise götürdüm 3 saat bekleyip aracı servise soktum baktılar, aracın pert oldugunu ve kmdüşürüldüğünü hatta kontağı açınca ekranda motor ışıgı gibir ışıkların yanamdıgını farketmediler.. bunu şimdi farkettiler.
o gün bana araca expertiz yapamyacaklarını rapor veremeyeceklerini söylediler, ama aracı check up yapacaklarını arızalarını çıkartacaklarını söylediler bende kabul ettim, başka şansım varmıydı bilmiyorum
araç çıktı servisteki adam belgeyi bi kenara koydu bunu veremeyiz dediler.
bende aracı aldım çıktım.
şimdi bunu mahkeme ortamında nasıl sunacagım.
Şimdi siz bu aracı satın almadan önce bir servise götürüp kontrol ettirdiniz ve sonrasın da mı aldınız?
O zaman hiç dava açma sadece dava açtın ile kalırsın satan adam diyecek servise götürdü ondan sonra benim aracımı aldı. Ve karşı tarafın masrafları da sana kalacak.