Davlumbaz İçleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Davlumbaz İçleri

Bu malzeme mıcırlı, kumlu hatta ıslak yollarda mükemmel izolasyon sağlıyor. Sert plastik yerine bu yumuşak malzemeye çarpan taş/su ses çıkarmıyor ve yalıtımında yardımı ilke araç içine ses gelmiyor. Ancak herkesin ortak fikri gibi bencede çok yetersiz. Komple kaplı olmalıydı. Ya böyle üç kuruşluk şeyleri çalarak kaç para kar ediyorlar anlamıyorum hiç.

Yalnız 2007 Civic kullandım ve ben bu kadar lastik sesi izolasyonu berbat araç görmedim. Hele arka bagajdan sürekli bir uğultu geliyor. Eski kasa Focus ta çok kötüdür. Astra J çok üstün bu konuda.

A14NET link' Alıntı:
Bu malzeme mıcırlı, kumlu hatta ıslak yollarda mükemmel izolasyon sağlıyor. Sert plastik yerine bu yumuşak malzemeye çarpan taş/su ses çıkarmıyor ve yalıtımında yardımı ilke araç içine ses gelmiyor. Ancak herkesin ortak fikri gibi bencede çok yetersiz. Komple kaplı olmalıydı. Ya böyle üç kuruşluk şeyleri çalarak kaç para kar ediyorlar anlamıyorum hiç.

Yalnız 2007 Civic kullandım ve ben bu kadar lastik sesi izolasyonu berbat araç görmedim. Hele arka bagajdan sürekli bir uğultu geliyor. Eski kasa Focus ta çok kötüdür. Astra J çok üstün bu konuda.

Komple olsaydı su yediği zaman ağırlaşır, deforme olur sarkma falan yapardı diye düşünüyorum

Bende cosmo 4 taraftada var zaten cok ufak bisey bi faydasi olcagini sanmiyorum
Babamda avensis var onun arka davlumbazlar komple hali gibi.

Konuyu hortlatayım dedim. Eskiden astralarda bulunan ve şu an yeni astralarda bulunmayan kaplama bunudamı çok gördünüz be kardeşim sport araca plastik vites topuzu 1 bu 2 oldu. Davlumbaz içleri için herkes şikayetlerde bulunmuş ama çözüm bulan olmamış sanırım yada ben göremedim. Ben de çok şikayetçiyim bu konuda bir çözümü olan uygulama yapmış olan bir arkadaşımız var ise resimli olarak paylaşabilirmi. linea gibi bir araçta olan şey nasıl bizim araçlarımızda olmaz şaşıyorum.

Yaptığım bir araştırma sonucu bu konu hakkındaki görüşlerinizde alabilirmiyim arkadaşlar.

Şikayetim önceleri sıcak asfalt olmayan yolda tekerden gelen yol sesiydi..
bagajı arka koltuk altını bitüself bant ve firex ile bagajı komple firex ile kapladım..
Bu kez ön tekerden yol sesi geldi
ben de çamurluk içlerine pütür attırıp davlumbaz üstlerine de bitüself bant ile kapladım. (sanırım ikisinin de faydası oldu ) tek başına pütür ya da bitüself banttan bu kadar iyi sonuç sanırım alınmazdı.

Şu an motor sesini duymaya başladım. Aracım Octavia 1.4 tsi dsg, küçük devirlerde vites değişimi yapması ve 7 vites olduğu için yüksek hızlarda düşük devir çevirdiği için (örnek 140 km/h 3000 devir) motor sesi hiç rahatsız etmez. şu an motor sesini duyacak kadar iyi yalıtımı var..
F/P açısından değerlendirecek olursak kesinlikle çok başarılı.

5 adet firex 10mm 7.5 TL*5=37.5 TL
5 adet 10cm*10mt bitüself bant 22*TL*5=110 TL
1 adet zımba makinası +tel 10 TL+4TL=14 TL
2 Adet Dayson 1kg pütür +işçilik 10+10TL+30TL=50 TL

Geri